2010 symbol Multimedya Oynatıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslzde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aslzde

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
Renault Symbol 2010 1.5 dCi Authentique aracım var. Aracımın içinde ufak bir değişilik yapmak istiyorum. Araçta radyoyu çıkartıp bir üstte bulunan kısmı aşağı indirerek yerine Navitech DTV-7600 7” Araç Multimedya Oynatıcı (http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=74&pid=736) taktırmayı düşünüyorum. Böyle bir çalışma yaptıran veya konu hakkında bilgisi olan var mı? Uygulamada herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım.
attachment.php
attachment.php

Hatam olduysa acemiliğime verin..

Üstte bulunan kısımı aşağıya alırsanız üst kısımında bulunan eğimden dolayı aşağıda güzel durmaz gibi .

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Üstte bulunan kısımı aşağıya alırsanız üst kısımında bulunan eğimden dolayı aşağıda güzel durmaz gibi .
Aşağıya taktırdığımda ürtteki tuşları kullanmakta sıkıntı çekerim diye düşünyorum. Açılışı kontaktan oluyormuş servis öyle söylüyor.

Merhaba bizde bu içten çıkan ekranlı teyibi megane 1 e uygulamışdık. Ama malesef klima ızgaralarını kapatmıştı. Pek güzel bir fikir deil. İyi forumlar dilerim.

Merhaba bizde bu içten çıkan ekranlı teyibi megane 1 e uygulamışdık. Ama malesef klima ızgaralarını kapatmıştı. Pek güzel bir fikir deil. İyi forumlar dilerim.

İlginize teşekkür ederim peki bu konuda tavsiye verebilirmisiniz.

Geri