Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende otomatik Arac var ve sadece stop esnasında değil calisirkende ayni sorun var. Yanı motor çalışıp tam Marşı aldığı esnasında bir sarsıntı oluyor ve ayni şekilde stop ederken son sarsıntı normalden biraz daha fazla sarsıntılı oluyor. NEdenini bilemiyorum ama normal bir durum değil sanırım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çalışma ve stop esnasında sarsıntı olur. soğuk havalarda ilk çalışmada yaza göre sarsıntı fazla hissedilir. dizelde sıkıştırma oranı yüksekliği ve çalışma prensibinden kaynaklı olarak bu sarsıntı benzinliden belirgin miktarsa fazla hissedilir
Benim araç daha 40.000 de motor takozu daha uzun zaman sonra değişir diye tahmin ediyorum ama fabrikasyon bir sıkıntı olabilir. Sarsıntıya ek olarak özellikle ilk kalkış anında araçta birden fırlama ve ilk gaz esnasında nasıl tarif etsem bilemedim ama motor sanki bir yere çarpıp geri geliyor gibi hissediyorum. Bu tarif ettiğim olay bir saniyeden belki kısa bir zamanda ve sadece ilk gaz verme esnasında oluyor. Umarım doğru tarif edebildim
Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi