• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

2011 Megane 3 sürücü ve arkasındaki yolcu ayak altı yağmurda su alıyor

yleventcilingir

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Merhaba, aracımın 2 sene önce Westinghouse'u değişti ve ondan sonra sürücü tarafından yağmurda su almaya başladı, westinghouse değiştiren yere gittim, gözle içeriden kontrol ettiler bizlik bir şey yok dediler, sonra kendi ustama gittim beni tanıdığı bir kaportacıya yönlendirdi orada silecekleri ve altındaki paneli söküldü, giderlerde bir tıkanıklık olmadığını gördük. Sunroof ve dahil arabanın üzerinden epey su döktük alt döşemeleri açıp su gelecek mi diye ama göremedik. Ama yağmur yağdığında aracım yine su aldı. Başına böyle bir şey gelen ve çözen bir arkadaş varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. En son gittiğim kaportacı aracın göğsünü komple söküp bakmak lazım dedi böyle bir şeye kalkışmadan önce bu konuda tecrübesi olan bir grup arkadaşım varsa diye buraya yazdım. İyi günler dilerim.

Araçta sunroof var mı?

On panel altında kabine geçiş yerindeki lastik contaları vs. kontrol etmeniz iyi olur. Ayrıca cam altı panelinden havalandırma bağlantısına suyun gelip gelmediğine de bakabilirsiniz.

Geri