2.0 DCI Bir Espace Oluşturdum Kendime Fransa Renult Sitesinde Daha Fulu Olamaz Zaten 60.000 Euro İyi Para Burda Olsa 200.000 Bin Lira Olur Bu Da Hemde Eksilmiş Olarak Kesin Gemi Gibi Şahane Konforu Olan Bir Araba Kayınpederimde Var Yıllardir Biniyor Hep Espace Aynı Ben Gibi Satıyor Yine Espace Aliyor Ama Haklıda Kullanan Anlar Farki Bir Çok Lüks Arabayı Kullandım Kullanıyorum Da Bir Çok Özellikler Var Espacede De Motor Mekanik On Numara Benim Tespitime Göre Kalabalık Aileler Ve Uzun Yol İçin Birebir 7 Kişilik Olanda Bile Kangoo Bagajından Büyük Bagaj Var Torpido Zaten Harika Burnu Görünmüyor Sürerken Bence Çok İyi Bu Ayrıntıda Cam Tavan Ve Etrafi Saran Camlar İç Mekan Yüksekliği Ve Ferahlıği Süper Son Olarak Yakıtı Da Basarsan Yüklü Vaziyette Klima Vs Açik 11-13 Litre Arasi Yok Biraz Ekonomi Yapayim Dersen Cruise Kullanım Vs 9 Litreye Kadar Düşüyor 7 Kişi Bir Bebek Ve Bagajda Yükler Tavanda Bagaj Vs Bence Gayet Mantıklı Yani Zaten Yollarda Dikkat Edin Yaz Aylarında Yurt Dısından Gelenlerde Hep Bu Tarz Arabalar Fransa Ve İsviçreden Özellikle Hep Espace