2012 Clio 4 yol bilgisayarı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reberkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reberkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio 4 2012 touch aracımı yeni aldım sonradan farkettiğim olay ortalama tüketim devamlı değişiyor kalan yakıt değeri de aynı şekilde her saniye değişiyor ve doğru göstermiyor.Bunun çözümü nedir bilen var mıdır ?

Clio 4 2012 touch aracımı yeni aldım sonradan farkettiğim olay ortalama tüketim devamlı değişiyor kalan yakıt değeri de aynı şekilde her saniye değişiyor ve doğru göstermiyor.Bunun çözümü nedir bilen var mıdır ?

Merhaba hayırlı olsun aracınız.

Yakıt aldıkdan sonra , bi muddet kullanımıza göre değişkenlik gösterir.

Sonrasındada aşagı yukarı sabit kalır.

yaklaşık 400 km oldu ama hala aynı bende öyle olur diye düşünmüştüm

Ne kadar doğru bilmiyorum ama km düşürülmüş clio 4 lerde bu sekil yakıt ortalamasında hata veriyor deniyor..
Ortalama sürekli değişmez yani bir süre gittinizmi artık sabit kalması gerekir 0.1 0.2 oynama olabilir.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çözebildiniz mi megane 4 icon paket aracım var yol bilgisayarındaki ortalama tüketim menzil gibi bilgiler kendini 2-3 günde bir sıfırlıyor bir kaç araştırma yaptım bazı kişilerinde başına gelmiş ama bir çözüm bulamadım hiç bir şey yapmadan bu veriler bir kaç günde sıfırlanıyor ve mesela gösterge panelinde stil 3 seçmişsem bu sıfırlamada o da farklı bir stile geçiyor bilgisi olan arkdaşlar var mı ? Not: aracın aküsü yeni.

Daha önce buna benzer durumu km'si düşürülmüş araçta tecrübe etmiştik. Aracı serviste bilgisayara bağlatıp ilgili kontrolleri yaptırmanızı tavsiye ederim. (km ile oynanmıştı, 300-500km de bir yol bilgisayarı kendini sıfırlıyordu)

Daha önce buna benzer durumu km'si düşürülmüş araçta tecrübe etmiştik. Aracı serviste bilgisayara bağlatıp ilgili kontrolleri yaptırmanızı tavsiye ederim. (km ile oynanmıştı, 300-500km de bir yol bilgisayarı kendini sıfırlıyordu)

kontrol ettirdik km de bir sorun yok zaten benim sıfırlama o kadar sürmüyor. 7-8 saat araç çalışmayınca sıfırlıyor

Geri