2012 Kangoo 1.5 dCi Multix Chromline Edition Vites Yukarı - Aşağı Gösterge Sorunu

Riskli. Birçok veri yüklü araçlarda. Güvenlik yazılımı dahil. Ama mümkün teoride
Bence sorum çıkmaz en fazla 2009 olmayan donanım hata verir onuda pcden kapatırız olmaz mı :)

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Immo çöker, motor yazılımı uçar :) pc gibi geri dönüş yok

Servet abi benim arabada gösterge tablosunu değiştirdim hiz sabitleyici için daha önceki gösterge tablosunda vites değişim göstergesi yaniyordu ama yeni gösterge tablosunda yanmiyor yazılım ise sorun benin araçta var sorun göstergede ki ledlerin olmaması

Servet abi benim arabada gösterge tablosunu değiştirdim hiz sabitleyici için daha önceki gösterge tablosunda vites değişim göstergesi yaniyordu ama yeni gösterge tablosunda yanmiyor yazılım ise sorun benin araçta var sorun göstergede ki ledlerin olmaması
Yeni gösterge ile çözülebilir gibi duruyor.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Led şahsi düşüncem led yok konulursa olur

Serviste testi yaptırdım. Gauge menüde ledler yanıyor. Ana ecu ve gösterge yazılımı değişmeli bana aktarılan

Benim ecuda sorun yok orda var ama gosterge yazılımı degisecek ozaman

Anlamadığım mesele şu. Eğer ki kullandırtmayacaklarsa neden gösterge paneline ekliyorlar. Uğraştırıyorlar. :-)

Fluence lerde Vitesteyken debriyaj yapmadan kontak çevirince o uyarı lambası yanıp sönüyor kangoo larda nasıldır bilmem denemeyin en azından önü boş olsun kaptırmasın araba :D

Geri