2012 Sandero Blackline Kapı Koruma bandında boya dökülmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferda

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam,
16 Mart 2012 de almış olduğum aracımın kapı bandı boyasında soyulma oldu..
Servise verdim tekrar boyanacak fakat bu normal bir hatamıdır?

2012 model araçta bunun olması normal değil,fabrikasyon hata vardır mutlaka...

ÜYE TANITIMLARI

cevabınız için teşekkürler.. yetkili servis bana her hangi bir form bile vermeden parçayı söktü boyatım tekrar takalım dediler..
bugün öğlen gideceğim tekrar. Yapılan işleme ait bir evrak vermezlerse istenmeli mi? Tşk..

bazı serviler veriyor bazıları vermiyor.
biz bi kere başka bir arkadaşım için renault dakikden istemiştik vermediler.
değişen parça olmadığı için vermiyoruz demişlerdi.

Yapılan işlem için evrak vermek zorundalar...

Kapı bandı derken hangi parçadan bahsediyorsunuz?

kapı ortasından biraz aşağıda bulana koruma plastiğinden bahsetmeye çalıştım..
resmi eklemek istedim ama olmadı..

Ferda bey/hanım

Şimdi sizin sıfır aracınızı kendi hatalarından dolayı boyuyacaklar ve yarın birgün arabanızı satmaya çalıştığınızda arabanız kapıdan vuruk ve boyalı muamelesi görecek. Onun için şimdiden bunun önlemini almalı hem aracınızın şu andaki resimlerini hemde boyanırken ki resimlerini çekmeli hemde servisten imzalı bir yazı almalısınız. Aksi taktirde yarın bir gün aracınızı değerinin 2-3 bin tl altına satmak gibi bir durumlar karşılaşır ve madur duruma düşersiniz.

laslandes ,
öncelikle uyarınız için teşekkürler.. gerekli işlemi mutlaka yapacağım.
yönlendirmeleriniz için teşekkürler..
(ferda hanım olarak geçerlidir)

Ferda Hanım merhabalar
Tüm yapılan işlemler servis istasyonlarının bağlı olduğu ana serverda depolanır. Aracı satarken 2-3 bin tl boyalı vb gibi sorun yaşamazsınız. Sistem üzerinde fabrikasyon hatadan dolayı PLASTİK PARÇANIN boyalı olduğu kaydı mevcuttur. Zaten yetkili servislerde SU BAZLI-FIRINLI-Renault markalı boyalar kullanılır. Bu su bazlı ve Renault markalı boyayı piyasada bulunan servisler kullanacak ekipmanlara sahip değildirler. Herhangi bir problem şimdi ve ileride yaşamayacaksınız. Bahse konu problemler metal aksamlar için geçerlidir. Keyifli sürüşler.
Dacia ile kalmanız dileğiyle
Selamlar

Son düzenleme:
Geri