15 Haz 2019 #1 serkantuncay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 88 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Merhaba arkadaşlar aracım dik yokuşta pati çektiği zaman kendini bırakıyor başına gelen veya bilgisi olan varmı yardım olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar aracım dik yokuşta pati çektiği zaman kendini bırakıyor başına gelen veya bilgisi olan varmı yardım olursanız sevinirim
15 Haz 2019 #2 onuroktayy Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 118 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 serkantuncay' Alıntı: merhaba arkadaşlar aracım dik yokuşta pati çektiği zaman kendini bırakıyor başına gelen veya bilgisi olan varmı yardım olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... bu normal bi durumdur antipatinaj devreye giriyor ondan dolayi oluyor onu devre dişi birakirsaniz pati çekeerken birakmaz ama oda çok güvenlikli olmaz
serkantuncay' Alıntı: merhaba arkadaşlar aracım dik yokuşta pati çektiği zaman kendini bırakıyor başına gelen veya bilgisi olan varmı yardım olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... bu normal bi durumdur antipatinaj devreye giriyor ondan dolayi oluyor onu devre dişi birakirsaniz pati çekeerken birakmaz ama oda çok güvenlikli olmaz
15 Haz 2019 Konuyu Başlatan #3 serkantuncay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 88 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Teşekkürler