2013 sonrası Symbol kırılan bagaj düğmeleri

mehmetrtn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar, kendi çalıştığım şirketin kolay kırılan bagaj düğmeleri için bir çözümü var, bu konuda sıkıntıları olan arkadaşlar olduğunu biliyorum, bu konuda size yardımcı olabilirim. Eski parça sökülüp yerine kırılmayan demir bagaj düğme kovanı takılıyor. Ben kendi aracıma taktırdım. Sizlerde isterseniz benimle iletişim kurun, gerekli yönlendirmeyi yaparım, gelecek olursanız beni sorun kendi aracıma da yaptırdığım birkaç şey var, onları da gösterebilirim :)

8No6kr.webpzJqGmB.webp

Ekli dosyalar

• 8No6kr.webp
    8No6kr.webp
    55 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar, kendi çalıştığım şirketin kolay kırılan bagaj düğmeleri için bir çözümü var, bu konuda sıkıntıları olan arkadaşlar olduğunu biliyorum, bu konuda size yardımcı olabilirim. Eski parça sökülüp yerine kırılmayan demir bagaj düğme kovanı takılıyor. Ben kendi aracıma taktırdım. Sizlerde isterseniz benimle iletişim kurun, gerekli yönlendirmeyi yaparım, gelecek olursanız beni sorun kendi aracıma da yaptırdığım birkaç şey var, onları da gösterebilirim :)

8No6kr.webpzJqGmB.webp

Merhaba hırsızların bagaj düğmesine sert bir şekilde vurarak açtıklarını duydum bunun faydası olurmu acaba?

Ekli dosyalar

• 8No6kr.webp
    8No6kr.webp
    55 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba hırsızların bagaj düğmesine sert bir şekilde vurarak açtıklarını duydum bunun faydası olurmu acaba?

Orjinali plastik o durumlar malesef olabiliyor, ama bu metal, vurmayla kırılacak bir parça değil

nereden temin edebiliriz ?

Nereden temin edebiliriz bunları ayrıca Yokuş kalkış açtırma içinde size ulaşmak istiyorum.

Temin eden oldu mu arkadaşlar?

Bu arkadaşa ulaşamıyorum. Bu kilit koruma çerçevesini başka nereden bulabiliriz?

Geri