2013 symbol joy arka hoparlör tesisatı

murat.senerler

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault symbol joy 2013 modelinde arka kapıda hoparlör yok.Fakat merak ettiğim konu acaba tesisatı çekilmiş durumdamı?Birde kaç cm lik hoparlör uygundur.Teşekkürler.

Ailemize Hoşgeldiniz , Öncelikle Kendinizi Aşağıdaki Linkten Tanıtsanız Herkes İçin Daha Faydalı Olur;
http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/
Tesisat Çekilmişmi Çekilmemişmi Bulmanın Tek Çözümü Kapı Pandizotunu Sökeceksiniz Sorunun Cevabı Orda .İkinci Sorunuzunda Kapı Pandizotunde Haporlol Deliği Yoksa Bu Size Kalmış , Kaçlık İstiyorsanız Ona Göre Deleceksiniz Fluenceninki 13'lük Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam.

tesisat var. 13 cm hoparlördür

Çok teşekkürler.

Nedim bey merhabalar,
Anladığım kadarıyla siz arka kapılara hoparlör taktınız.Pandizot komplemi sökülüyor?Yoksa sadece hoparlör kapağı açılabiliyormu?Yine, pandizotları dışarıda söktürsek garanti açısından sakıncalı olabilirmi?Yardımlarınız için çok teşekkürler.

pandizot komple sökülüyor , hayır tesisat yok zaten orjinal teybe kolon bağlattığınız zaman aynı db ses alırsınız sadece ses arkayada dağılır bir yükselme söz konusu değil çıkışlardan dolayı. bende joy kullancıısıyım symbol . bizzat kapıyı söktürüp baktırdım fakat benim servisim de istediğim takdirde araca ses sistemi bağlayabileceklerini söylediler anfi bass oval veya mid takımı . öyle bişey yaparsanız eğer ön kapıda ki kolonlarıda 13 cm daha kaliteli hoparlörler ile değiştirin. 800-1000 tl arası bir maliyete ideal bir ses sistemine kavusabilirsiniz. dikkat etmeniz gereken tek sey teyp üzerinden anfiye dönüştürücü kullanmanız gerek, kullanmazsanız yine bir verim alamazsınız. ben ses sistemimi aldım uygun olduğum zaman bağlantısını yaptırcam detaylı bilgi ve fotoğraf paylaşımı yaparım teşekkürler.. Akla takılan diğer soru var bide joy larda , genelde herkes sis farı tesisatı çekili der ; öyle bişey de yok :) servis onuda yapıyor 600 lira civarı tutuyor ekstra bir düğmeye bağlarlarsa , yok ben sol kolda istiyorum diyorsanız touch kol ile değiştiriyorlar ve sadece kol 800 tl civarı :) bir joy u touch a döndürmek sıfır alırken aradaki farkından daha yüksek , tercihler başta iyi yapılmalı , yada bütcemize göre sectiğimiz arabayı bizler gibi yavaş yavaş daha donanımlı hale getirmeliyiz :)

Bende yoktur die biliyorum.. Kaldı ki stepne yi koymuyorlar kapı hopörler yeri açmadan tesisatını koymazlar.. sis farı tesisatı da yok haklısı..

Çok teşekkürler.Tecrübenizi paylaşmanız gerçekten çok aydınlatıcı oldu benim için.Bu sayede arka hoparlör ile ilgili fikrimi de değiştirdim.Dediğiniz gibi seste bir kalite artışı olmayacak.Yavaş yavaş müzik sistemi düşünmem gerekecek.Fakat müzik sistemi için yapılan söktaklar ve çekilen tesisatlar acaba garantiyi bozarmı?<br>Saygılar 

Garantiyi bozacaktır, fakat genel garantiyi değil yanlış bilmiyor isem sadece elektrik ile alakalı garantini bozuyor.

Genel garantiyi bozmaz. Sadece elektrik aksamı çıkar garantiden dışarda yaptırırsanız. Fakat serviste de yaptırabilirsiniz. Eğer öyle yaptırırsanız garantiyle ilgili bi sorun yaşamazsınız.Servisinizle bir görüşün derim :)

Geri