5 Eki 2013 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 http://www.youtube.com/watch?v=KDmQcytawKs
5 Eki 2013 #2 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 40 Yalan yok Iconcana bakmadan önce ilk olarak bu araç ile pazarlığa tutuştum beni cazbetmiyen yönü donanım oldu navigasyon paketi hariç araç bomboş
Yalan yok Iconcana bakmadan önce ilk olarak bu araç ile pazarlığa tutuştum beni cazbetmiyen yönü donanım oldu navigasyon paketi hariç araç bomboş
5 Eki 2013 #3 kalipso Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2013 Mesajlar 198 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Yaş 42 2014'te direksiyonda hız sab. vb. düğmeler var... Geç bile kalınmış bi hadise aslında ama neyse...
20 May 2014 #4 maroken Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Nis 2014 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 62 Hiz sabİtleme otomatİk vİteslerde optİmum kullanilir ve dİreksİyonda olmasi İyİ deĞİl aslinda.. SaĞ da ekstra bİr kolda olacak. SİlgeÇİn yaninda. Amerİkan tİp. Yukari hizlanma, aŞaĞi yavaŞlama. ÖnÜne bakarsin. Dİreksİyona deĞİl...
Hiz sabİtleme otomatİk vİteslerde optİmum kullanilir ve dİreksİyonda olmasi İyİ deĞİl aslinda.. SaĞ da ekstra bİr kolda olacak. SİlgeÇİn yaninda. Amerİkan tİp. Yukari hizlanma, aŞaĞi yavaŞlama. ÖnÜne bakarsin. Dİreksİyona deĞİl...