2014 Megane Sport Tourer 1.6 Dci 130 Hp 320 Nm Tork GTline Yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuky

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Başlıklada belirttiğim gibi ecufasta yaptırmayı düşünüyorum
araç 29 nisanda çıktı ama babam uzun yol yaptığı için 13.000kmde araç ama yinede sıkıntı olmayacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle bugun yaptırmayı düşünüyoruz

Sürüşü çok keyifli olacaktır. 165hp 380 Nm civarında güç ve torku sorunsuz kaldırıyor araç. 0-100'de yaklaşık 1-1.5 sn ve son hızda'da düz yolda 220 km/h'i net bir şekilde görebilir hale geliyor.

araç 29 nisanda çıktı ama babam uzun yol yaptığı için 13.000kmde araç ama yinede sıkıntı olmayacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle bugun yaptırmayı düşünüyoruz
Neden BaselTuning değil ?

İzmirde bildiğim kadarıyla yok başel tuning

Hayırlısı olsun kardeşim baban için iyi bir artı olacaktır bu durum :eyv

Bence haberi olmasın :))))

1.6 dci 130 hp coupe gtline a ecufast da yaptırdı arkadaşım, sıkıntı yaşamadı, araba çok keyifli oldu. Zaten 130 hp ile de gayet keyifliydi

Araç çok efsane oldu ve babamla aram kötüydü aramız yavaş yavaş düzelmeye başlamıştım dün yanımda denedi çakk dedi böle bıyık altından güldü babam 52 yaşında maşında ama adam bizden deli makasçı hızlı yancı arkadan itişli her arabayla yan gidiyor bmcde dahil aramız düzeldi gayet iyi oldu benimde ehliyet parasını vermiyordu şimdide yavaş yavaş taksit taksit veriyor bana biranönce ehliyetimi alıyımda megane 1 coupe veya cabrio 1.9 dti veya 1.9 dci yapıcam ayın aracın seçmelerine katılıcam allahın izniyle

Araç çok efsane oldu ve babamla aram kötüydü aramız yavaş yavaş düzelmeye başlamıştım dün yanımda denedi çakk dedi böle bıyık altından güldü 😂babam 52 yaşında maşında ama adam bizden deli makasçı hızlı yancı arkadan itişli her arabayla yan gidiyor bmcde dahil 😆aramız düzeldi gayet iyi oldu benimde ehliyet parasını vermiyordu şimdide yavaş yavaş taksit taksit veriyor bana biranönce ehliyetimi alıyımda megane 1 coupe veya cabrio 1.9 dti veya 1.9 dci yapıcam ayın aracın seçmelerine katılıcam allahın izniyle
Istegin olur ins nezaman desteğe ihtiyacın olursa burdayız

Maşallah bu uygulama çok iyi olacaktır aracınız için.

Geri