2015 G3 KANGOO Koltuk ısıtma arka cam otomatiği ????

Park sensörünü serviste takabilirler lakin R-Link ve koltuk ısıtma işi biraz zor kardeşim...
Anladım abi çok soru sordum ama peki orjinal yerine mi takarlar park sensörünü bir bilgin var mı yani o iki tuşun ortasına koyarlar mı abi

Park sensörünü serviste takabilirler lakin R-Link ve koltuk ısıtma işi biraz zor kardeşim...

Abi usenmedim indim arabaya baktim ibrede de bu suyah arabadaki gibi yesil A var fakat yanmiyor mars a basinca tuş yeride var bu aracta touch s&s var acaba benim aracta tesisat varmidir

Abi usenmedim indim arabaya baktim ibrede de bu suyah arabadaki gibi yesil A var fakat yanmiyor mars a basinca tuş yeride var bu aracta touch s&s var acaba benim aracta tesisat varmidir
Serviste kontrol ettir bence, beyinden girip bakarlar var mı yok mu diye...

Anladım abi hangi servisi önerirsin bazıları başından atıyomuş abi.. bu arada çok soru soruyorum kusura bakma danışacak kimse yok saol :)

Hadi bakalım muratcanım görelim seni. Helal sana aslanım

Soket Varsa ve sistemden açılırsa olabilir ama marş sisteminin uygun olması gerekir yoksa marş motoru sorun yaratabilir.start-stoplu bir araçın marş motoru ile karşılaştırma yapılmalı sesi dinlenmeli ve parça numaralarına bakılarak sistemin uygunlğu denetlenmeli yoksa arızalar meydana gelebilir.

Soket Varsa ve sistemden açılırsa olabilir ama marş sisteminin uygun olması gerekir yoksa marş motoru sorun yaratabilir.start-stoplu bir araçın marş motoru ile karşılaştırma yapılmalı sesi dinlenmeli ve parça numaralarına bakılarak sistemin uygunlğu denetlenmeli yoksa arızalar meydana gelebilir.
Çok doğru hepsine bakmalıyız servisi aradım tesisat varsa beyinden açabiliriz dediler tuş teminatını nerden yapabilirim onu arıyorum fakat dediginiz çok doğru gidince kontrol ettireyim çok sagolun :) :bravo

Servise gittim arkadaslar arac uygun sistem ve yazilim var fakat tus yok S&S tusunu nerden bulabilirim servis bizde yok dedi anlamadim ?

Geri