2015 megane 3 hb için enlemesine tavan bari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

falcon26

Kayıtlı Üye
10-Balıkesir
Megane 3 hb için, servislerin 810 tl'ye sattiklari enlemesine tavan barini piyasada bulabilirmiyim? Adres bilen varsa(ist,b.esir,bursa,esk,ank,çanakkale) lütfen paylaşin...

Megane 3 hb için, servislerin 810 tl'ye sattiklari enlemesine tavan barini piyasada bulabilirmiyim? Adres bilen varsa(ist,b.esir,bursa,esk,ank,çanakkale) lütfen paylaşin...

Arkadaşlar bu konuda hiç deneyimi yada bilgisi olan yok mu? Duyduğunuz bir şey bile varsa lütfen paylaşın, araştırmaya razıyım.....

Şase numarasından renault mais den parça getiren bir tanıdığın varsa öncelikle parçanın fiyatını bi öğrenmemi tavsiye ederim. Eğerki bu işi yapan adam tanıdıksa yüzden 20 civarında bi iskonto yapabiliyorlar parçayı alırken. Onun dışında biraz zor gibi bulman.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnanlar otomotivden %20 indirimli temin edebilirsin...

Büyük sanayi sitelerinde tuningcileri dolaş derim oralarda olmasa bile sana nereden temin edeceğin hakkında az çok bilgi vereceklerdir

çok teşekkür ederim. Bagaj market'te buldum. Bilgilerini ve fiyatini bekliyorum.

Bar ve port bagaj bir arada alacaksanız 900 tl lik bir kampanya vardı.

ilginiz için teşekkür ederim ama port bagajım var. Ben sadece bar ve tutucu ayaklarını arıyorum.

Geri