2015 model Clio 4 Triger seti ne zaman değiştirilir?

ölümsüz akrep

Kayıtlı Üye
07-Antalya
Merhaba; değerli forum üyeleri.

2015 model clio 4'üm var . 5 yıl oldu alalı. Triger seti değiştirilir mi? gerek var mı? Araç 50.000 km'de. Triger değiştirilirse devir daim pompasınında değişmesi lazım?

Teşekkür ederim.

ben 2014 model aracımın triger setini 90 bin de değiştirdim. eğer devri daim pompası kontrol ettirilmesinde fayda var indirmişken motoru yarım oda değişir extra işçilik ödemezsiniz.

Merhaba; değerli forum üyeleri.

2015 model clio 4'üm var . 5 yıl oldu alalı. Triger seti değiştirilir mi? gerek var mı? Araç 50.000 km'de. Triger değiştirilirse devir daim pompasınında değişmesi lazım?

Teşekkür ederim.

Ben riske girmeyi sevmiyorum o yüzden 2013 model olan aracımın triger devir daim ne varsa ağır bakımı 2017 aralıkta 4.5 yılda 46 bin kilometre civarında değiştirdim. Servisler çok pahalıydı dışarıda yaptırdım. Bahsedilen parçalar önemli parçalar bence sizde güvenilir bo özel serviste işlem yaptırabilirsiniz. Kesin birşey olacak diye birşey yok ama olani da duyduk. Benim arkadaşımın aracının triger şehiriçinde düz yolda koptu. Düşük hız olupta hemen farkettiği için arabayı durdurdugu için komple motor gitmedi ama o bile sanayide 3 bin tl civarı masraf etti

Teşekkürler cevaplar için.

4 yıl veya 60.000 km de değişmesi gerekiyor, piyasada orjinal yedek parçayı çok daha ucuza alıp işini bilen bir ustada değiştirebilirsiniz...

Geri