2016 icon edc 110 hp Rlink mi geri gorus kamerasi mi?

gökhanhatay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba degerli üstadlar. Arac almaya karar verdim insallah. opak beyaz olacak prestij pakette olacak. Diger opsiyonum ne olmali ? R link mi olsun yoksa geri gorus kamera sımı olsun. R linkin avantajlari nelerdir 2500 liraya degermi yoksa harici multimedyami onerirsiniz. ( Rlink 2 fluence lere gelecekmi? Geri gorus kamerasi R linke takilirmi ) saygilarimla

Merhaba degerli üstadlar. Arac almaya karar verdim insallah. opak beyaz olacak prestij pakette olacak. Diger opsiyonum ne olmali ? R link mi olsun yoksa geri gorus kamera sımı olsun. R linkin avantajlari nelerdir 2500 liraya degermi yoksa harici multimedyami onerirsiniz. ( Rlink 2 fluence lere gelecekmi? Geri gorus kamerasi R linke takilirmi ) saygilarimla

R link te geri gorus kamerası var zaten, r linkte internete baglanabilir, teknoljık olarak bir tık daha ust sınıf...

ben r link i gereksiz pahalı görüyorum. bağlayacak bir ekranınız varsa harici bir geri görüş kamerası olabilir ama alternatif yoksa mecbur rlink

r nav'ın performansını gördükten sonra rlink'in de çok iyi olmayacağı ön yargısına vardım. Bence o paraya değmez

R link te geri gorus kamerası var zaten, r linkte internete baglanabilir, teknoljık olarak bir tık daha ust sınıf...
Tesekur ederim cevap icin. R link olan bir arkadasa sordum geri gorus kamerasi bulunmuyor dedi.

Tesekur ederim cevap icin. R link olan bir arkadasa sordum geri gorus kamerasi bulunmuyor dedi.

Şimdi emin olmak için tekrar baktım bende, evet 2500 tl rlink için veriyorsun, 1200 tl de kamera için veriyorsun resmen soygun oldugunu düşünüyorum, sen r.nav al geri görüş kamerasını maxımum 300 tl taktırırsın ;) ben taktırdım rnav.... ayrıca videoda oynatırsın...

z5Vqq6.webp

Şimdi emin olmak için tekrar baktım bende, evet 2500 tl rlink için veriyorsun, 1200 tl de kamera için veriyorsun resmen soygun oldugunu düşünüyorum, sen r.nav al geri görüş kamerasını maxımum 300 tl taktırırsın ;) ben taktırdım rnav.... ayrıca videoda oynatırsın...

z5Vqq6.webp
Fluence lere oluyormu RNAV. Birde fiyatı ne kadar?

Sanırım genel kanı Rlink in fiyatının yüksek olması ve geri görüş kamera özelliğinin olmamasından dolayı gerekli olmadığı yönünde.
Rlink kullanan arkadaşlarda görüşlerini iletebilir se daha sağlıklı bir karar vermiş olurum.

Rlink2 de geri gorus kamerasi var fakat fluencelere rlink1 takiliyor sanirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

R link te geri görüş kamerası varmı ?
aracım 2014 edc ikon bende yok

Geri