Faydalı ve önemli bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bilgi tüm araçlar ve modeller için geçerlidir. Eğer aracınız 2016 üretim ise ve araç içindeki yağ 1 yılı geçmiş ise zaten raf ömrü bitmiş motor yağı özelliğini yitirmiş oluyor. Normalde bayiler bunu müşteri teklif etmeden değiştirmesi lazım ama maalesef ağlamayan bebeğe meme yok MisaliGüzel uyarı, bu uygulama diğer modellerin 2016 modelleri için de geçerli olmalı...
Tabiki var. Araç ödemesi yapılmamış olsa dahi proforma faturasında tüm Bilgiler mevcutÇok önemli bir bilgi. Bir hafta önce 2016 model bir reno aldım. Aynı talebi belirtmek gerekiyor. Sayın üyemiz Arabanın üretim tarihini öğrenme şansımız var mı verilen fatura veya belgelerden. Teşekkürler
Hayır olmaz Yeter ki kararlı bir şekilde talebinizi iletin muhakkak değiştirecek lerdir Aksi takdirde durumuma Maise bildireceğim deyin. Normal şartlarda 1 yılı geçtiği için yıllık bakıma almaları gerekiyordu aracıArabayı kullanmaya başlamam bu talebi istememde engel olur mu sizce.
Arkadaşlar servis süresi 1 yıl veya 20000 km. Yani bu arabalar alıp 100 km gitsek bile bir yıl sonrahat servise gel diyorlar.
20000km de gidersen bakım yaparlar
100km de gidersen sadece yağ değiştirirler.
yağın kullanım ömrü 1 yıldır. 1 yıl sonra özelliğini yitirir.
yanı bu durumun marka veya modelle alakası yok
Güzel bir ayrıntı yakalamızsınız. Yağ değişimi konusu gereklimi yani?
Şaşırtıcıİndirim de olan 2016 Kadjar alacaksınız eğer, içindeki yağ raf ömrünü yitirip özeliğini kaybettiğinden dolayı yıllık bakıma aldırma hakkınız var. Yağ ve yağ Filitresi servis tarafından değişecektir. Tabi bunu talep etmezseniz maalesef kontağı verip göbderiyorlar. Hatta yağın bozulmadığını bile iddia edip ikna etmeye çalışıyorlar. Durumu Maise bildireceğim dediğinizde konu resimdeki gibi oluyor .
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi