işte renonun sorunu bu herşeyde aynı ürünün ikinci kalitesini kullanıyor eski renolarda benim bildiğim tok korna sesi var adamların tek derdi nereden ne kısabiliriz göz boyama var bir donanımı var diye satar ama bakarsın donanım görünüşte var gerçekte söylediği fonksiyonu ya yarım yapıyor ya da hiç yapmıyor örnek verirsem acc sistemi diğer markalarda hem ayarlanma hızı daha yüksek hem de aracı sıfıra kadar durdurabiliyor ve sıfırdan kaldırabiliyor benim araçta megane geçen denedim adaptif hız sabitemeyi trafik durdu benim araç 50 km hıza kadar indirdi sonrasında devreden çıktı şerit takip dersin diğer markalarda direksiyona müdahale var şerit içinde tutuyor aracı renolarda dırrrt diye ses veriyor başka da bir espirisi yok ama adamlar sanki diğer markalar gibi işlevi varmış gibi diğer markalarla neredeyse aynı fiyatı istiyorlar opsiyona birnevi şark kurnazlığı yapıyorlar head up ekranı var diyor diğer markalarda head up üzerindeki bilgileri değişebiliyorsun renoda adamlar sadece hızı gösteriyor ne gerek varki ozaman mesela iç aydınlatmalar led ama makyaj ışıklarına gelince halojen yani anlatmak istediğim adamlar detaylarda hep bir şeylerden çalmışlar korna da da böyle