2017 Fluence(Megane 4 Sedan) müthiş :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alfa-xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alfa-xxx

F1 Bölüm Sorumlusu,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Eylül de tanıtılıp 2016 sonun da satışa sunulması planlanıyormuş.

Yeni sedan C sınıfını hareketlendirecek .Değişiklik tam zamanında oluyor çünkü corolla ,civic te yenilendi ve satışlarra başlayacaklar.Kamuflajlı olmasına rağmen oldukça heybetli ve spor olacağa benziyor.passat cc gibi :)

Link:
http://www.motor1.com/news/64122/2016-renault-fluence-spied-with-head-up-display/

merhaba ön kaput üzerindeki bombeler olacaksa polisaj işi biraz daha zor olcak gibi...

merhaba ön kaput üzerindeki bombeler olacaksa polisaj işi biraz daha zor olcak gibi...
Düşündüğün şeye bak, böyle bir arabam olsun polisajı elimle yaparım... :)

TR de ilk buyrun kamuflajsız hali ve ölçüleri.Kitapçığından çekilmiş :)

Link:

http://indianautosblog.com/2016/06/renault-fluence-successor-leaked-236012

Renault-Fluence-successor-taillamp-leaked-in-patent-sketches.jpg

Renault-Fluence-successor-leaked-in-patent-sketches.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Talisman gibi . Vayyy. Bayada uzunmus. Nerdeyse latitude kadar

Valla bagaj kapagı bizim fluence ler gibi içeri kıvrılan bir menteşeyle açılıyorsa benim gözümde çöptür o araba. O menteşeler yüzünden koca bagajı rahat rahat kullanamıyorsun. inşallah menteşe yerine hidrolik tutacak takmıslardır.

Kamuflajı sökebilmek için altına strafor köpük koyuyorlar arkasında da var

Arabaya gelince ben pek sevmedim Fluence daha heybetli duruyor.

Renault acilen arka uzun stop tasarımından vazgeçmeli hiç çekici gelmiyor şu ana kadarki en iyi stop tasarımı bence clio 5 de

accent blue gibi bir tipsizlik var

Yine bir şeyler eksik kalacak gibi duruyor.

uzunluğa göre çok iyi bir araç olacak gibi duruyor. umarım fiyat aralığı da buna göre olur. talismanın bir boy küçüğü olmuş :)

Geri