• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

21 Aralık'ta Güneş Doğmayabilir !!!

Hasssss tamısın nesin be adam öküze ateşe tapan adamlardan da bu beklenir zaten ayın 21 inde mangal yakacam ben:):)

Beyler saka maka oyle bisi olursa forumsuz kalacaz ha :D 21 aralikda bulusuyoruz toplanin :D

Fal a inanma falsız da kalma misali . Boş konuşuyorlar ozaman o tarih e kadar yatalım, istediğimiz ne varsa yapalım,çalalım çırpalım,çalışmayalım. 3 yaşındaki çocuğu kandırıyorlar sanki.

Hepimizin inanışı ortak ve inanışımızda böyle bir şey yok... Konu kapansın :)

5 6 güne kadar saatide belli olur:D

Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.

hımm

ay karardığı,güneş ve ay birleştiği zaman. insan o gün: "kaçış nereye?" der. hayır, sığınacak herhangi bir yer yok. o gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer yalnızca rabbinin katıdır. (kıyamet suresi, 8-12)

Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.

hımm

ay karardığı,güneş ve ay birleştiği zaman. insan o gün: "kaçış nereye?" der. hayır, sığınacak herhangi bir yer yok. o gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer yalnızca rabbinin katıdır. (kıyamet suresi, 8-12)

hımm hımm

Son düzenleme:
Gördüm,okudum ve sizinle paylaştım,inanıp inanmamak bizlere kalmış elbette,tedbirli olmakta fayda var,böyle bir şey olmasa bile aldığımız erzak veya mumlardan zarar etmeyiz sanırım...:eyv

Heyyt Zaten Ben Yarın İnternet'siz - Televizyon'suz Bir Ortama Gidiyorum O Yüzden Çokta Lü Lü hehe

Hasssss tamısın nesin be adam öküze ateşe tapan adamlardan da bu beklenir zaten ayın 21 inde mangal yakacam ben:):)
Anca onu yakarsın zaten,baksana ne gaz ne de elektrik olmayacakmış...:D

Geri