marş çeviriyor ancak 5 saniye sonra kızdırma bujisi yanıyor doğal olarak sıkıntı çıkartmasın diye daha da zorlamadım tavsiyeniz varmı nasıl çalışır bu araba ne yapmam lazım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-İlk defa duydum akşam deneyecemsize tavsiyem,
1-marş basmadan önce araç farları 5 sn'ye kadar açık bırakılır, böylece akü marş basmak için hazır hale gelir.
2-kontak anahtarı marş basmadan önceki konumda bekletilir, kızdırma buji ikaz lambası sönünce marş basılır.
bu derece soğuk iklimde akü ve antifriz kontrolü yaptırmanız sizi zor durumda kalmaktan kurtarır.
Kontak acin kizdirma buji isigi sönünce kontak kapatin tekrar için tekrar yanacaktir. Bu işlemi kontagi actiginizda isik yanmayana kadar tekrarlayin ve marsa basin. Calisacaktir.
Aku kutup başı çıksa tekrar kontagi açınca hicbir ışık yanmaz ayrıca teyp filan kod ister oyle birşey olmadı..tekrar yarim kontak yapinca teyp çalışıyor. .deneme esnasinda araba calismayinca airbag ve yakit isigi yaniyo değişik sesler geliyo, 2 kere denedim onlar yaninca daha da denemedimkm ve saati sıfırlaması için akü kutubunun çıkması lazım yada aküye kontaktan çok yüklenincede oluyor .