Haftasonu daha önce planladığımız gibi Erkan kardeşimle 26 Garage da araçlarımızla ilgili güzel vakitler geçirmek üzere cuma akşamından buluştuk ve ctesi sabahı sabah kahvaltısından itibaren başladık birkaç dokunuşa. öncelikle Erkanın sahibi olduğu clio Rsi 1.8 v6 lik aracın ön gögüs kısmında bulunan havalandırma ızgaralarını ve far yükseklik ayar butonunu siyaha çevirdik ve arkasından vites körüğünü değiştirerek sportif havayı arttırdık. Daha sonra Motor aksamını temizleyerek açıkta olan kabloloları siyah bez bant ve kablo kapatıcı plastikle kapayarak motordaki kablo açıklarını kapadık. Arka bagaj kapağındaki 3. stop u açıp çıkartarak eskimiş contasını yenileyerek zamanın vermiş olduğu eskime sorunundan kurtularak su alma ihtimalini temizledik. Ön gögüsün sol üst cam buğu çözücü havalandırmayı da olmayan parçasını kendimizin yaptığı bir parçayla kapayarak daha da güzel bir görünüm elde ederek birçok çok parça ve aksamı elden geçirdik ama sonuçlara değdiğini erkan kardeşimin gözlerinde görmek benim en güzel hediyem oldu. Erkan kardeşime cuma akşamından gelerek tüm haftasonunu benimle geçirdiği için ona burdan çok teşekkür etmek istiyorum. Efenlidiği ve sanki misafir değilde evin bir parçası gibi olmasından dolayı beni çok mutlu ettiğini söylememe gerek yok. Eğer yolunuz Ankaraya düşerse tanışmanız gereken kardeşlerimizden olduğunu berlirtmeme gerek bile olduğunu düşünmüyorum.
Ön Gögüsteki renklendirme (siyah) , vites körüğü ve küçük havandırma parçası aşağıdaki gibidir umarım beğenirsiniz

Akşam ev deki çok sevdiğim köpeğiminde bir kaç resmini almış erkan

Ve pazar sabahı erken saatlerde tekrar garage önündeyiz

Ve öğleden sonra süprizle Can umut baykan dostumla Kardeş Rs i ile gelerek 26 Garage ı tam bir RS ve RSİ şenliğine çevirdi

Hafif Yağmur çiselemesi bile canımızı sıkmadı resimden de belli olacaktır