- Konuyu Başlatan
teşekkürelrÇok güzel,Maksat gönüller bir olsun.

aynen abi doğru söylüyorsunben kendimi bildim bileli renonun yatağı samsun derim ama şöyle bir durum var şimdi sıradan kullanıcı var bizim gibi hasta kullanıcı varadam milyar verip alıyo arabayı ama daha bi kere olsun eline bir bez alıp yıkamışlığı yoktur sadece götürsün yeter hesabında...bizse öyle değil götürmesede yolda da bıraksa ölümüne seviyoruz araçlarımızı bakın bu foruma civata sıksak paylaşıyoruz mutlu oluyoruz bu heryerde var samsun için değil reno çok elbet ama çoğu normal kullanıcılardan oluşuyo şimdi kalkıp dayım bir pazar günü alıp yıkayıp parlatıp renosunu buluşmaya gelirmi? gelmez aga
![]()

inşallah abiGüzel buluşma olmuşBen Megane'I servise götürdüm . İnşallah daha da artar buluşma sayımız .

ayaklarınıza saglık beylerrenault yok . O kötü biraz
ılhantalya KONYA'DA ki buluşmamıza mazda ile geldi ben mazda'ya üvey evlat diyordum.. Ilhan'a kos git bi renault kirala dedim iyi bi GÜLDÜK
![]()

abi doruk abiylede konuştuk bi plan var aklımızda finduk ğun olması bi yana senin olman yeterliAyaklariniza saglik beyler baslangic da olsa ufak ufak mini bulusmalar basladi. once kadir abi, sonra cagatay.. samsun'dan sinyaller gelmeye basliyor![]()

tesekkur ederim yunus.. artık sen geldiginde bir kaç üye yaparız samsundan hep beraber birşeyler yapariz![]()
yaparız