34 Dıy 23 Hd amatör video2 :)

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ikinci videomuzu dün çektik hazırladık , programda sıkıntı oldu sonları karambol oldu biraz :) Video ortalarında 60kmden biraz uzadık 100 km gibi bi hızla 80 derecelik viraja dipgaz girince arka baya bıraktı kendini videoda tam belli olmasada bi kaç ufakdan bişeyler çektik kamera arkası görüntüleriyle birlikte :)
Bu dünki hazırladığımız video :) Burada baya malzeme vardı elimizde . Tavanada vakumla bi kamera monte ettim :)

Buda bi önceki gün hazırladığımız video burada 2 kişiydik çok amatör oldu :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200979627961031

Bu arada dün viraja o şekilde girdikten sonra arka kendini fazlada bıraksa aracın sınırlarını çok çok iyi kavradım diyebilirim . Frensiz gaza basarak girmeme rağmen açıkcası yol tutuşu yok denilen bi araç için başarılı olduğunu düşünüyorum . .. :)

Fena olmamış,emeklerinize sağlık kardeşim....eyv

Sağolasın Mustafa abi çok teşekkür ederim :) Elimizden geldiğince bişeylerle uğraşalım dedik :) Allaha şükür içkimiz sigaramız yok arabalarla uğraşıp gidiyoruz :) :) :)

Güncel :)

Kardesim yine guzel bir dizi olmus :)

Sana Acilinden bir Renault Megane II Dynamiqe şart boyle gitmiyor artik.

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Kardesim yine guzel bir dizi olmus :)

Sana Acilinden bir Renault Megane II Dynamiqe şart boyle gitmiyor artik.

Sağol abi teşekkür ederim , bu yaz son gibi bakalım artık artvinden dönünce sene sonuna doğru değişirim büyük ihtimal okul işleride hallolmuş olur . Zaten alırsam affetmek yok 5 cm eibech koyucam videoda görüyosun kesmiyo 4 teker yerden kesiliyo :D

Emre Fırat;715369' Alıntı:
Sağol abi teşekkür ederim , bu yaz son gibi bakalım artık artvinden dönünce sene sonuna doğru değişirim büyük ihtimal okul işleride hallolmuş olur . Zaten alırsam affetmek yok 5 cm eibech koyucam videoda görüyosun kesmiyo 4 teker yerden kesiliyo :D

Rica ederim kardesim

Seni 2011 aralik ayindan bu yana tanirim biliyorsunli bir meggy sahibi olmani senden dahi daha cok istiyorum

Allah gonlune gore versin kardesim hayirlisi ile oda olucak..

Rica ederim kardesim

Seni 2011 aralik ayindan bu yana tanirim biliyorsunli bir meggy sahibi olmani senden dahi daha cok istiyorum

Allah gonlune gore versin kardesim hayirlisi ile oda olucak..

Biliyorum abi düşüncen için çok sağol , çok teşekkür ederim Allah razı olsun Kubilay abim amin diyorum inşallah olur hayırlısıyla :)

Emre Fırat;715431' Alıntı:
Biliyorum abi düşüncen için çok sağol , çok teşekkür ederim Allah razı olsun Kubilay abim amin diyorum inşallah olur hayırlısıyla :)

Sendende Kardeşim benim.

hummalı bir ekip çalışmasıyla gayet güzel bir iş ortaya çıkmış emeklerinize sağlık :eyv

Geri