11 Haz 2012 Konuyu Başlatan #11 Görkem Bilgi Girilmemiş CanCaloz' Alıntı: hangi araba bu söyle bi paylaş bizimle . az çok bende biliyorum araçları Genişletmek için tıkla ... Ya Can; KSA 22 işte paylaştım ya güzel kardeşim yorumlara baksana Bu araba 4 ayda hep el değişti km ler farklı nedenini merak ettik.
CanCaloz' Alıntı: hangi araba bu söyle bi paylaş bizimle . az çok bende biliyorum araçları Genişletmek için tıkla ... Ya Can; KSA 22 işte paylaştım ya güzel kardeşim yorumlara baksana Bu araba 4 ayda hep el değişti km ler farklı nedenini merak ettik.
11 Haz 2012 #12 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 RenaultFanClub' Alıntı: bir arabanın ederinden fazla istersen satılmaz böyle durur ilanlarda kafalara şüphe uyandırı ( benimkide öyle ) Genişletmek için tıkla ... Ozan Abiye katılıyorum BU araba benim olmalı KSA
RenaultFanClub' Alıntı: bir arabanın ederinden fazla istersen satılmaz böyle durur ilanlarda kafalara şüphe uyandırı ( benimkide öyle ) Genişletmek için tıkla ... Ozan Abiye katılıyorum BU araba benim olmalı KSA
11 Haz 2012 #13 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 peki abi aynen kadir yakışır sana bu araç
12 Haz 2012 #15 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 çok para benim buna verceğim para 4000tl