34 PiNokYo 61 İlk hali ve son hali...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fethi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Modifiye karsiti olsamda tek olur verdigim bu matlik olayi,cok basarili olmus jant secimide cok iyi gercekten,orjinallige fazla dokunmadan ancak bukadar guzel olur ve dahada birsey yapilmamali sahsi gorusumce.Kazasiz gunlerde kullanmaniz dilegiyle.

Tü tü tü maşallah allah kem gözlerden sakınsın. Muhteşem,eşsiz olmuş arabanız gerçekten.
Bu arada Trabzonlu musunuz?

İstanbul'da oturuyorum ama Babam Sürmeneli Annem Of'lu her senede 1 aya yakın orda bulunurumda... :)

Güzel temmennileriniz için çok teşekkür ederim orjinalliğini bozmadan oturaklı laguna yapma amacımdaydım sanırım sizlerden gelen düşüncelerle buna ulaştığımı düşünüyorum... Teşekkürler RFC ... :)

Modifiye karsiti olsamda tek olur verdigim bu matlik olayi,cok basarili olmus jant secimide cok iyi gercekten,orjinallige fazla dokunmadan ancak bukadar guzel olur ve dahada birsey yapilmamali sahsi gorusumce.Kazasiz gunlerde kullanmaniz dilegiyle.

Temennileriniz için teşekkürler. :) Extra fikirlerede her zaman açığım.

Maşallah Çok İyi Olmuş Gercekten , Elinize Sağlik :eyv :eyv

Maşallah heybetini gösteriyor,10 numara 5 yıldız Allah kaza bela vermesin.

Başka önerleriniz varmıdır?
Fethi kardeşim aracın çok çok güzel ama lagunanında bir ağırlığı var çok oynama bence bu hali yeterde artar bile.

Fethi kardeşim aracın çok çok güzel ama lagunanında bir ağırlığı var çok oynama bence bu hali yeterde artar bile.

Bende o ağırlığı bozmak istemiyorum bu şekilde son oldu sanırım. Daha aklıma bir şey gelmiyor ve şuanda 7sinden 70i herkes beğendi her yaşa hitap ediyor tahminimce

Çift sisi sol sis ampulünden mı çektiniz saga yoksa ayrı besleme varmi

bi arkadasta sol sisten sagı beslemede sorunlar oldu belli bir sure sonunda beyin beslemesi otomatik kesildi

arac cok güzel olmus takip ettigim bir Laguna GT kazasiz belasız

Geri