34he4848

maşallah maşallah :) teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin

Coupe jantları güzel seçim değişik duracaktır :) Jantlı yaylı halini merak ettim cidden maşallah kazasız belasız...

Coupe jantları güzel seçim değişik duracaktır :) Jantlı yaylı halini merak ettim cidden maşallah kazasız belasız...

Teşekkür ederim.. Bende biran önce takmak istiyorum aslında ama şu 40 bin bakımını yaptırayım birde şuanki lastikleride iyice eskisin diye biraz oyalanıyorum, 2 ay içinde taktırırım gibi geliyor yaza jantlı girelim :)

Maşallah HE Megane'a değişim başlıyor hadi hayırlısı olsun :eyv

Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor :)
Schuss bu jantların ismi, Megane'larda impressor donanım seçeneğinde var, Türkiye'de hb ve coupelerde mevcut, fiyat olarak iyi almışsınız ama ben olsam 900 lirayı gözden çıkarmışken 1" büyük ve daha farklı jant alırdım yani :)
Yanlış anlamayın bu jantlarda favorimdir orjinaller içerisinde :)

maaşallah

Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor :)
Schuss bu jantların ismi, Megane'larda impressor donanım seçeneğinde var, Türkiye'de hb ve coupelerde mevcut, fiyat olarak iyi almışsınız ama ben olsam 900 lirayı gözden çıkarmışken 1" büyük ve daha farklı jant alırdım yani :)
Yanlış anlamayın bu jantlarda favorimdir orjinaller içerisinde :)

Amin Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin..
Bende öyle düşünüyordum amacım bbs ch veya laguna coupe jantı almaktı, aynı fiyata laguna coupe jantıda bulmuştum ama daha önceki araçlarımın çoğunda 18 kullandım artık biraz daha orjinal abartıya kaçmadan daha sade orjinal ve göze hoş gelsin istedim. Akşam saat 10 gibi biranda aldım jantları ama pişman değilim 18 jantta çok dikkatli gitmen gerekiyor kasisler çukurlar Bursada bunlara çok sık rastlıyoruz :D ve o dikkat beni artık germeye başladı bu şekilde daha rahat olacağını düşünüyorum.

Maşallah kazasız belasız çok temiz görünüyor..

Allah kaza bela vermesin bu renk çok güzel yalnız acil düşürmen lazım birde acil contisportcontact3 :P :D
madem öğrenciymişin eşinde yok en az 5lik yay al bence ben ilk başta 3,5luk taktırdım çok yüksek kaldı bastırdım felan buda yüksek yine bastırıcam önleri (: fakat önler 6 arkalar 4 olan yayı merak ettim.

Geri