352. KD Agustos 2013 Celbi Askerlik :)

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim. Birliğine teslim olmadan önce Kerem abiyede uğramayı unutma roadfox

Hayırlı teskereler kardeşim,gittiğin gibi dönersin inşallah...:eyv

Hayırlı teskereler, Allah yolunu açık etsin:eyv

hayırlı teskereler bende kasımda gidicem inşallah bakalım :) eğitim birliğinde çarşı izni oluyorsa tanışmak isterim:eyv

​Hayırlı teskereler şimdiden:eyv14'ünde nizamiye kapısındayım inşallah:aytuğ

Hayırlı tezkereler allaha emanet. Gün olarak ben 331. Kd olarak 157 gün yapmıştım 168 çok geldi

Berk kardeşim Allah yardımcın olsun.. Hemen gider gelirsin inşallah:eyv

Eyvallah kardesim , kısmetse gidip gelicez hemen

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim. Birliğine teslim olmadan önce Kerem abiyede uğramayı unutma roadfox

Abi tesekkur ederim , Kerem abi'yi bekliyorum :)

Hayırlı teskereler kardeşim,gittiğin gibi dönersin inşallah...:eyv

Abi tesekkur ederim güzel dileklerin icin , eksik olma.

Hayırlı teskereler, Allah yolunu açık etsin:eyv

Eyvallah , buralardan bunlari duymak gibisi yok saygılar abi.

hayırlı teskereler bende kasımda gidicem inşallah bakalım :) eğitim birliğinde çarşı izni oluyorsa tanışmak isterim:eyv

Gidecegin yerler aciklansinda kasımda kıbrıstayım , kıbrısa düsersen yanindayim kardesim ; senin icinde hayirlisi olsun simdiden.

​Hayırlı teskereler şimdiden:eyv14'ünde nizamiye kapısındayım inşallah:aytuğ

Kerem abi tesekkur ederim , bekliyorum :D

Hayırlı tezkereler allaha emanet. Gün olarak ben 331. Kd olarak 157 gün yapmıştım 168 çok geldi

Sizin dönemde gitmeden o 10-12 günlük atil bekleme suresi askerlikten sayilirken yeni tasariya gore o sure askerlikten sayilmiyor maalesef bu yuzden +12 size gore fazla askerlik yapiyoruz. Tesekkur ederim senin gibi gider geliriz bizde insallah :)

Geri