Maşallah kazasız belasız sürüşler abi 
Abi bu arada laguna lipi kaça aldın ve nereden aldın ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok sağolun teşekkür ettimMaşallah maşallah. Kazasız belasız
sağol kardeşimmaşallah kazasız belasız![]()
alışsan böyle demezsinKardesim MAASALLAH ALLAH kaza bela vermesin.. SEndE Aracında SeviliyorsunuzAma Otomatik Sevmiim ben
Vites değiştirmenin zevki olmasa araba kullanmam
![]()
çok sağol abi coupelere allah zeval vermesinmaşallah kardesım nıce kazasız senelere
Maşallah kazasız belasız sürüşler abi
kardeşim cahilliğimi mazur gör (et) ne anlamadımMaşallah Burak abi farlara et atmayı istiyor sanki![]()
hay Allah hehe hehe el yazacaktımkardeşim cahilliğimi mazur gör (et) ne anlamadım![]()
çok teşekkür ederim ama![]()
abi benim sınavlarım başlıyor haziran ortasına gelecem galiba draglar erken malesef gelemeyecemKonyali misiniz? Draglara gelecek mİsİnİz?
kardeşim diyorum acaba araba yanıyor diyecek ama mecaz anlamdamı kullanıyor falan diye aklıma geldi
hay Allah hehe hehe el yazacaktım![]()
Camları bence dıştan bi bu iş için özel üretilen kimyasallarla temizle, daha sonra içini açıp karart bencekardeşim diyorum acaba araba yanıyor diyecek ama mecaz anlamdamı kullanıyor falan diye aklıma geldi![]()
aynen ama korkuyorum kendim yapabilirmiyim diye içlerini karartasım var junyan beni korkutmasa düşünüyorum ama bakalm sırada var bir iki proje para geçtikce yapmaya çalışıyorum![]()