48 yu 578 (utku kayır)

maşallah kazasız belasız utku abi bende bodrumdayım...halil abi yazın geldiğinde bi alo dersin ben kargıdayım zaten sende oradasın utku abide gelir minik bi buluşma yapmış oluruz hem.:) :eyv

tabiki kardeşi,m ne demek gelebilirsek imkan elverirse neden olmasın mugla merkeze beklerim

dün geldim ama sınav için di tabii o...lys için tekrar gelicem utku abi saol..:) inş görüşürüz ozman.:)

grşrz kardeşim

Kazasız belasız kullan kardeşim...

Makina süper duruyor. 2 şey söylemek istiyorum 1.si öndeki gtr yazısını panjura yapıştırırsan benimki gibi, çokdaha güzel duracaktır. 2.si ise açık hava filtresini aracın sol tarafında bulunan boşluğa dogru uzatsan daha iyi olacaktır sonuçta motora daha soğuk bir hava gelecektir.hatta tampona hava deliği açıp ,hem soğuk hava alır hemde şahane bir görünüm elde edersin :D

Makina süper duruyor. 2 şey söylemek istiyorum 1.si öndeki gtr yazısını panjura yapıştırırsan benimki gibi, çokdaha güzel duracaktır. 2.si ise açık hava filtresini aracın sol tarafında bulunan boşluğa dogru uzatsan daha iyi olacaktır sonuçta motora daha soğuk bir hava gelecektir.hatta tampona hava deliği açıp ,hem soğuk hava alır hemde şahane bir görünüm elde edersin :D
boş zamanımda gerekenleri yapıcam şu sıralar işten vaktim yok kardeşim önerilerin için teşekkür ederim

Geri