1-tüketim:dci 4*2 laurette duster 5000 km'de yakjlaşık 260 lt mazot almışım halen depoda çeyrek üstü var . buda ortalama 5,3 lt/100 km tüketim oluyor.yaklaşık yarısı şehir içi..5 yıldız
2-performans: düz yolda maximum 170 yaptı devir aralıkları vites seçimine alışınca performansından memnunum özellikle sollamalarda hiç kasmıyor.3 yıldız
3-sessizlik: 120' ye kadar önceki megane dci 100 bg farkı yok 120 üstü dizel motor sesi rahatsız ediyor ama tıkırtı takırtı hiç yok
4 yıldız
4-amorsitör: mükemmel tam ülkemizin yolları için.5 yıldız
5-yol tutuş: bence symbollerle meganlar arası.3 yıldız
6-dış görünüş arkası pek güzel değil ama genel olarak görünüşü çok güzel.4 yıldız
7-aracın içi
yahu döşeme ve plastiklere biraz açık renk koysalar göze hitab etse ne vardı maliyetide arttırmaz.iç paspasları açık gri+ açık gri koltuklar ve açık gri kolçak vedireksiyon kılıfı yapınca tamamen arabanın havasını değiştiriyor. ayrıca cam düğmelerinin ortada , kornanın sinyal kolunda olması çok saçma olmuş.malzeme kalitesi ortalama b sınıfı araçlarınki gibi.. ama genişliği gayet yeterli 2 yıldız
8- güvenlik ncap 3 yıldız
sonuç : 8 kriterde 31 yıldız ortalama yaklaşık 4 yıldız.Dacia hakkındaki önyargılarım yersizmiş...genelde aldığım arabayı 6-7 yıl kullanmadan satmam bunuda almadan önce çok araştırdım c sınıfı standart araç alacağıma aynı paraya belki daha ucuza duster aldım.kullandıkça memnuniyetim artıyor.tabiki herkezin beklentileri farklı olabilir. Bu yorumlar kendi beklentilerime göredir.
2-performans: düz yolda maximum 170 yaptı devir aralıkları vites seçimine alışınca performansından memnunum özellikle sollamalarda hiç kasmıyor.3 yıldız
3-sessizlik: 120' ye kadar önceki megane dci 100 bg farkı yok 120 üstü dizel motor sesi rahatsız ediyor ama tıkırtı takırtı hiç yok

4-amorsitör: mükemmel tam ülkemizin yolları için.5 yıldız
5-yol tutuş: bence symbollerle meganlar arası.3 yıldız
6-dış görünüş arkası pek güzel değil ama genel olarak görünüşü çok güzel.4 yıldız
7-aracın içi

8- güvenlik ncap 3 yıldız
sonuç : 8 kriterde 31 yıldız ortalama yaklaşık 4 yıldız.Dacia hakkındaki önyargılarım yersizmiş...genelde aldığım arabayı 6-7 yıl kullanmadan satmam bunuda almadan önce çok araştırdım c sınıfı standart araç alacağıma aynı paraya belki daha ucuza duster aldım.kullandıkça memnuniyetim artıyor.tabiki herkezin beklentileri farklı olabilir. Bu yorumlar kendi beklentilerime göredir.
Son düzenleme: