Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok Teşekkür ederim... Araç Sadice çift Eksoz gibi görünüyor ikisindende tahliye söz konusu değil. İki adet büyük eksoz aldım Ama ikisinide eksoz sistemien bağlatmadım birini alttaki çeki demirine kaynak yaptırttım diğerinede ayak yaptırttım. Kafalık gibi emitasyon durmuyo alta eksozkazınları olduğu için. Ama bağlatmak için ise arka koltuk altından başlayarak son susturucuya kadar değişnemiz gerekiyor eksozu bağlantısını yapabilmek için istetme çunkü koaly bir montaja engel o kısımda...bir şey sormak istiyorum arkadan çift egzozu nasıl çıkartınız? yani demek istediğim stepneyi çıkarmak da engel oluyor mu bende clioma çift cıkış düşünüyorum
Çok Teşekkür ederim... Araç Sadice çift Eksoz gibi görünüyor ikisindende tahliye söz konusu değil. İki adet büyük eksoz aldım Ama ikisinide eksoz sistemien bağlatmadım birini alttaki çeki demirine kaynak yaptırttım diğerinede ayak yaptırttım. Kafalık gibi emitasyon durmuyo alta eksozkazınları olduğu için. Ama bağlatmak için ise arka koltuk altından başlayarak son susturucuya kadar değişnemiz gerekiyor eksozu bağlantısını yapabilmek için istetme çunkü koaly bir montaja engel o kısımda...