55 hy 923 ford fiesta 2012,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chucky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son zamanlarda kasa olarak begendiğim araclardan cok sportif bi durusu var.

bu shell istanbuldan samsun yönüne gelirken sağda kalan shell mi? havza içine girmezsen oraya giremiyorsun hani :)

hepinize çok teşekkürler yakama ve bakımı nı çağatay yapıyor .

Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :eyv :eyv

hepinize çok teşekkürler yakama ve bakımı nı çağatay yapıyor .

bulmuşken sizi sikayet ediyim çağatayı gereginden fazla uğrasıyor ilgileniyor arabayla dersleriyle ilgilensin biraz önünde upuzun bi hayat var öncelik eğitim öğretim olmalı onun için :eyv

bulmuşken sizi sikayet ediyim çağatayı gereginden fazla uğrasıyor ilgileniyor arabayla dersleriyle ilgilensin biraz önünde upuzun bi hayat var öncelik eğitim öğretim olmalı onun için :eyv
evet haklısın , bana sürekli anne hiç bir şey istemiyorum sadece araba konusunda serbest bırak diye söylenip duruyor. fiesta nın iç aydınlatmasını değiştirince çok sinirlendim.en son eski arabanın hava filtresini değiştirdiğinde o kadar kızmıştım . önünde SBS sınavı var arabayla çok ilgileniyor ama çalışıyor da sınav sonuçları beni çok memnun etti . bu arada Anıl senden hep bahsedip duruyordu :)anıl abim anıl abim diye :)

bu shell istanbuldan samsun yönüne gelirken sağda kalan shell mi? havza içine girmezsen oraya giremiyorsun hani :)
evet ab abi samsuna giderken yan yola giriyorsun sağda zaten shell havzanın içine girmeye gerek yok; :Eyv

Öncelikle forumumuza hoş geldiniz .

Arabanız güzel maşallah . 2 kere haraket halinde iken görmüştüm...

​görürsün abi daha :D

Geri