6 ileriler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asdzxc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kango 2 yıl içinde fiyat değeri çok düşermi ? ev almak için 2- 3 yıl sonra satmayı düşünecegizde
daha almadan satmaya mı karar verdiniz dostum :) her araç elbet yıl geçtikçe değer kaybeder ancak renault modellerinde yıllardır alıp satıyoruz çok anormal bir değer kaybı yaşamadık için rahat olsun ;) :eyv

6 ileri 105 bg Şimdiye Kadar Aldığım En Seri En Rahat Araç. :)

Bana 6 ileri demeyin tüğlerim diken diken oluyor :)

temiz güzel bişey denkgelse hemen yapışacagızda bulamadık daha. araştırıyoruz bakalım. bi tane ilan vardıda süresi bitmiş heralde kısmetse onu alacagız

Bildiğim kadarıyla 6 ile 5 arasında vites oranları farkı yok.Sadece 6.vites farklıydı diye biliyorum.

Sık vites değiştirme ihtiyacı ise normal kullanımda pek ihtiyaç duymadım aynı gibiler.

Ancak 105 likler alt devirde biraz geç topluyor sonra roketliyor.Ancak şehir içi hiç sık vites değiştirme ihtiyacı olmadı belkide sakin kullanımdandır hatta yanlışlıkla 3 le bile kalkıyor 105 lik.

İkisinide sürekli kullanıyorum 6.vites çok çok gerekli.

Değer kaybı doğrudur ancak sen 2.el alacağından o kadar kaybın olmaz.Nedense kangoo hakettiği değeri görmedi sanırım tasarımdan kaynaklı yoksa en iyi ticari diyebilirim.ancak şuda gerçek 2. elleri düşük.Sıfır alırsan değer kaybı çok..

şu araç 31.000tl ye alsak iyimi sizce bağaj kapağı değişmiş. bide 110 luk varmı yoksa 105 liği 110 mu yazıyolar ne yapıyolar yanlış mı yazıyolar http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chromline-110-bg-6ileri-vites-151546566/detay

105 110 farkını hemen sana izah edeyim

2012 den önce euro 5 motor olmayan araçlar 105 beygir idi diğeride 85 beygirdi 2012 den sonra çevre dostu olarak euro 5 motoru getirdiler bu motora ne gibi farklar eklendi;

-araçlar daha sessiz çalışıyor eskiye nazaran
-çevreye egsoz salınımı az
-5 beygirlik bir artış oldu
vs.vs

gösterdiğin araç 105 liktir verdiğim bilgiler aklında bulunsuz 105 110 90 85 farkı euro 5 ten gelir :eyv :eyv

aracı sormuşsun çok donanımlı ve temiz bir araç bence düşünülebilir hayırlısı olsun :)

aracın bağaj kapağı değişmiş bide 110 bg yazmışlar ama arac 2011 model acaba ayrı bi ürtemi felan mı olduki . bu hafta bi bakıcaz hayırlıysa olur inşallah . iyi akşamlar : ))

aracın bağaj kapağı değişmiş bide 110 bg yazmışlar ama arac 2011 model acaba ayrı bi ürtemi felan mı olduki . bu hafta bi bakıcaz hayırlıysa olur inşallah . iyi akşamlar : ))

bir parça bi şey değil ya önemli olan ağır bi miktar hasar kaydı vs. çıkmaması araç 105liktir özel üretim olacağını sanmam euro 5 motorlar 2012 mayıstan sonra geldi adam bilmiyodur hem 5 beygir bi fark yaratmaz bunu nasıl öğreneceğim dersen ruhsatına bak motor gücünü 1,36 ile çarp bulursun :eyv :eyv hayırlısı olsun temiz duruyor

iyi ozaman ben babamı gaza getireyim inşallah çok bi hasar kaydı yokturda bu hafta hallederiz yardımlarınız için çok teşekkür ederim (motor gücü nü 1.36 ile çarpınca neyi buluyoruz tork mu hp mi ney?)

Geri