Bence servis daha mantıklı bir seçim olurdu ama özel servise bırakmışsın artık.hayırlısı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracım 2009 laguna 1.5 dci Yetkili servis yağ+tüm filtreler+ekzantrik kayış seti % 25 indirim kampanyasıyla 960 lira fiyat verdi .Özel servis 950 tl aynı işi + devri daim pompası da değiştireceğim sorun yoksa da değişmesi çok iyi olur hepsi orijinal parça dedi.kararsız kaldım.Özel servis daha öncede iş yaptırdığım güvendiğim bir yer.Ama önceden concorde da motor yaptırmıştım bu sefer arac laguna ...
Bendede Laguna 3 var. Geçen ay 60.000 bakımına çizmeci otomativ 1200tl çektiler bana indirim mevcut değildi. Ben değiştirilecek parçaları Semtimde ki en iyi yedek parçacıda hepsini 300 tl aldım. İş yeri komşumun akrabasına götürdüm 200 Tl o işçilik aldı 500 Tl hepsini kapattım bilginize sunarım.
Ben servisten çıkmayan senelik km vs vs bütün bakımlarımı servise yaptıran biriyim ama 60 bin ciddi anlamda çok pahalı fiyat çektiler.
Bendede Laguna 3 var. Geçen ay 60.000 bakımına çizmeci otomativ 1200tl çektiler bana indirim mevcut değildi. Ben değiştirilecek parçaları Semtimde ki en iyi yedek parçacıda hepsini 300 tl aldım. İş yeri komşumun akrabasına götürdüm 200 Tl o işçilik aldı 500 Tl hepsini kapattım bilginize sunarım.
Ben servisten çıkmayan senelik km vs vs bütün bakımlarımı servise yaptıran biriyim ama 60 bin ciddi anlamda çok pahalı fiyat çektiler.
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak triger değişimi olduğu zaman devirdaiminde değişmesi gerekiyormu?