61 kp 867 megane coupe

aynaların bağlantı ayakları ve ön tampondaki panjur siyah olsa bence daha hoş olur her yer aynı renk olunca bence pek hoş olmuyor biraz siyah ve gri uyumu yapabilirsin bence tek renk her araçta boğuyor böyle olunca sanki bişey eksikmiş gibi geliyor hep gözüme :confused:

yay dışında; tampon ızgarasını siyah petekli ızgarayla değiştirirsen daha güzel olacağına inanıyorum. + çamurluk sinyallerinde renonun beyazını kullanırsan daha zarif olur bence.

maşallah, kazasız belasız kullanman dileğiyle :eyv

s730das2448.jpg

coupemin birkaç düzenleme ile yeni hali :)

büyük eklesen de daha güzel görünse daha iyi olmaz mı :)

s730sa2448.jpg

:) imagede küçük pikselde ayarlamışım bende neden küçük çıktı diyorum

Son düzenleme:
Keyifli günlerde kullan,
Spoiler kanatlarında bi terslik var, sağ-sol yeri değişecek gibi...

güzel görünüyor maşallah :) kazasız belasız sürüşler dilerim. benim görüşlerim önü yüksek arkası düşük görünüyor ona bir baktırmanı tavsiye ederim birde jantların çok büyük duruyor zevk meselesi tabi ama bence 16" ideal diyorum başkada sözüm yok tekrardan maşallah :)

yay işini hallletin mi abi
ızgara kendini belli etmiş çokda hoş olmuş

Kazasız belasız kullan abi maaşallah

Keyifli günlerde kullan,
Spoiler kanatlarında bi terslik var, sağ-sol yeri değişecek gibi...

bi arkadaşın spoiler senin dediğin gibi o hoşuma gitmedi bu tarz daha güzel gözüküyor gözüme

güzel görünüyor maşallah :) kazasız belasız sürüşler dilerim. benim görüşlerim önü yüksek arkası düşük görünüyor ona bir baktırmanı tavsiye ederim birde jantların çok büyük duruyor zevk meselesi tabi ama bence 16" ideal diyorum başkada sözüm yok tekrardan maşallah :)

geniş boşluklu büyük jantlar favorim seyiir halinde çok hoş gözüküyor temizlenmesi kolay oluyor

yay işini hallletin mi abi
ızgara kendini belli etmiş çokda hoş olmuş

yay işi yattı sahibindende buldum bir tane dün aradım satmış bakalım düşerse yeniden alacaz.

Geri