80000 bakım ücreti

nurullah0435

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2013 model 1.5 dci 90 bg aracım 67000 km de fakat yıllık bakımı geldiği için 4.yıl 80000 km bakımını yaptırmam gerekiyor aracın garantisi bitti servis 1570 tl istedi kayışlarda değişiyormuş bana çok gibi geldi İzmir’de tavsiye edebileceğiniz özel servis varmı

Orijinal parçalar alınıp kaliteli bi serviste değişim/bakım yapılmalı yetkili servis ücretleri yüksek

Varmı bildiğiniz İzmir’de iyi bir özel servis

Bu bahsedilen rakamın içeriğini sordunuz mu? Yada servis bir ön incelemeye müteakip mi bu rakamlı bir bakım.bedeli önerilldi

Tam olarak servisin adini hatirlayamiyorum ama sanayide reno maisin girisinin caprazinda bi tane servis var ozel servis bende malzemeleri alip oraya gittim 100 liraya bakimi yaptilar ustune atesleme bobuni balatalar degisti. Adamlar serviste çalışmışlar yillarca sonra ayrilmislar guvenilirlerdi bu serviste calisma durumunu da serviste calisan bi arkadasimla teyit ettirdim dogru dedi :) bi aklinizda bulunsun.

80 bin bakiminda en onemli sey triger ve v kayisi aksesuar seti bu parcalar kritik.bu ikisinin servisteki fiyati 500 600 tl civariydi.diger seyleri yok yag hava filtresi felan serviste yaptirmayin maliyet yari yariya duser.hava , polen ve yag filtre seti 3u orjinal 60 tl civari n11 de var hatta ciglide ata sanayide uygun satan dukkan var ben ordan almistim.yag da motora uygun elf evolution full tech 5w30 100 tl civari 5 lt.si.40 tl de iscilik olsa 200 tl ye sanayide 3 filtre ve yagi degistirmis olursunuz.

80 bin bakiminda en onemli sey triger ve v kayisi aksesuar seti bu parcalar kritik.bu ikisinin servisteki fiyati 500 600 tl civariydi.diger seyleri yok yag hava filtresi felan serviste yaptirmayin maliyet yari yariya duser.hava , polen ve yag filtre seti 3u orjinal 60 tl civari n11 de var hatta ciglide ata sanayide uygun satan dukkan var ben ordan almistim.yag da motora uygun elf evolution full tech 5w30 100 tl civari 5 lt.si.40 tl de iscilik olsa 200 tl ye sanayide 3 filtre ve yagi degistirmis olursunuz.

Hocam n11 güvenilir bir satıcı var mı bildiğin, tek tük de olsa filtrelerin sahte olduğu yorumları atılmış.
Ben de istanbul anadolu yakasında güvenilir özel servis arıyorum, netten hasanpaşa real oto yu gördüm, bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri