91 Flash Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eskiadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eskiadam

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
1991 Model bir Flash var satılık. Sahibi "su yağa karışıyor (ust kapak contası yanık) ortalama masrafı 500 tl dir." diyor.

Kapağı sökmeden neyin ne olduğu anlaşılamaz evet. Yinede konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bana bu su yağ karışmasının en iyi ihtimal ve en kötü ihtimalleri hakkında bilgi vermesini rica edebilirmiyim.

93 model Şahin'i satıp flash almak istiyorumda
qw

​Öncelikle aramıza hoşgeldin abi. Şahinden renoya geçmek güzel tercih olmuş. Aracın kaportası sağlamsa alın motor işi dediğiniz fiyata hallolur. İyi ihtimal bana göre yok. Ustaya gidip hallettirrceksiniz ve gazı koyup bineceksiniz.:eyv

​Öncelikle aramıza hoşgeldin abi. Şahinden renoya geçmek güzel tercih olmuş. Aracın kaportası sağlamsa alın motor işi dediğiniz fiyata hallolur. İyi ihtimal bana göre yok. Ustaya gidip hallettirrceksiniz ve gazı koyup bineceksiniz.:eyv

Teşekkür ederim ;)
Kaportası her reno araçta olduğu gibi.
Arka çamurluklarda çürüme var. Birde sağında solunda ufak tefek ezik, sürtük falan.

1.7 motorlarda kapak hastalığı var dediler. Mesela bu kapak çatlaksa kaynak yapıldıktan sonra durumu, verimi, ömrü nasıl olur? Kaynak olacak yere göre değişirmi?

Teşekkür ederim ;)
Arka çamurluklarda çürüme var. Birde sağında solunda ufak tefek ezik, sürtük falan.

1.7 motorlarda kapak hastalığı var dediler. Mesela bu kapak çatlaksa kaynak yapıldıktan sonra durumu, verimi, ömrü nasıl olur? Kaynak olacak yere göre değişirmi?

Hic olmadi yen kapak alir taktirirsin 400 500 liraya

Yeni kapak bu kadar ucuzmu?
Rektifiye, usta işçiliği falan hesaplamak lazım sanırım.

Sponsorlarmızdan Otoahmetin reklamını tıklayın ve çıkan sayfadan telefon numarasını arayarak taylan bey i isteyin RFC üye yim diyerek malızını uyguna alın :eyv

Blokta çatlak olmadığı sürece sorun değil. Onu bir araştırsanız iyi olur.

Yeni kapak bu kadar ucuzmu?
Rektifiye, usta işçiliği falan hesaplamak lazım sanırım.

Benim ust kapakta puruzler vardi torna ister bu demislerdi. Tornalatmadan taktirmistim. Ilerde tekrar sorun cikarirsa diye nette biraz arastirmistim nerdeyse torna parasina ust kapak satiyolarmis. R21 menager diyede bulabilirsiniz.
Ust kapak rektefiye istemez.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ;)

Kaynak edilmiş kapağın arızza yapma olasılığı yüksek. Bencede yeni kapak alın.:eyv

​93'ü satın para eldeyken cillop gibi başka bir flash bulalım niye illaki o?

Geri