Of vede oh ya1 aydır süren maraton stres vs bittiarada Flash'ta canavar oldugeçen randevumda daha içeri bile girememiştim gaz dolum yerinde kaçak varmışmışsonra 3 usta bulamadı neysebugün sabah ya Allah bismillah deyip çıktık yola:naberaman abi en gıcık yer denen yere gittim birdehakikaten 3 arkadaşım epeyde modeli yüksek araçlarını geçiremediler şimdi tadilatlarıyla uğraşıyor kuşçularheheneyse birazda inat geldi sıramız şans bu ya en gıcık elemana denk geldimfar yak kapa vs'den sonra aldı Flashı fren testi vs yazıyorda yazıyor aradaaltına bakma kısmında köstebek gibi girdi psikopat psikopat bakıyor ha onun her bakışında diyorum bi 100-50 daha girdi bizeen son far ayarına geldi yine 5 karış surat baktı farlara yine yazdı çizdiaracı alın ben geliyorum ben rapor yazıp dedi ahanda dedim şimdi bittik artık nasıl bir raporsa diye düşünmekteyim15-20 dk sonra geldi şimdi bu evraklarla uncalı trafiğe yetiş abi filan deyince dedim amanın ne oluyor yoksa geçtikmiheheaaa plakayada taktı bişey 2013 diyorheheaaa benle kafa bulan 2007 hondacıda ağır kusur varmış 2 taneabicim aracın maşallahı var bir iki hafif kusur dışında hata yok geçti tabii demesinmiaz daha sarılıp öpecektim herifi yaw valla o dereceneyse bu macerada böyle bitti gözümden sakındığım Flash'ım beni yine utandırmadıMutluyum gururluyum(önemli not;ben senden korkmaya başladım emmiAllah razı olsun bu 2 oluyor 3.de ne derim bilemiyorum artık:byby)