98 renaut 19 1.6 rte (ful enjeksiyon) benzinde çalışmıyor...

06kaandar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi aracım benzinde çalışmıyor. aracı alalı yeni oldu içinde hiç benzin yoktu bugün 20 liralık benzin aldım ve benzinde çalıştırayım dedim çalışmadı ve benzin ibreside milim kımıldamadı sorun acaba az yakıttanmı yoksa benzin pompası ve şamandıranın ömrü mü bitmiş? aynı problemle karşılaşan ve çözüme kavuşturan arkadaşlar yardım bekliyorum tamire götürmeden önce...

Pompa kaynaklı sıkıntı yaşamıştım önceki aracımda, kesici yanlış bağlanırsa kuru kalıp arıza yapabiliyor pompa bakmak lazım

LPG li araçlarda sık yaşanan bir sıkıntı araç lpg de çalıştığı halde benzin pompası yakıt pompalamaya devam eder, depoda yeterli benzin yoksa eğer yakıt pompası arızalanır. Saygılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

teşekkürler arkadaşlar haftaya ustam bakacak kuvvetle muhtemel pompa arızası çünkü aracı marş konumunda açtığımızda pompadan hiç ses gelmiyor benzin hortumlarına benzin gelmiyor keşke elektrik arızası olsa diyeceğim ama elektrik var sigortası sağlam çıkan soket falanda yok şamandırada ya takılı kaldı yada oda değişecek tam emin değilim usta sökünce göreceğiz artık...

Bu durum benim de basima gelmisti. Araci gazda vurdurttum. Sonra gidip yarim depoya yakin benzin aldim. Yarim depodan sonra artik isindigindan mi yoksa baska biseyden mi neyse aksama kadar bir cok yerde istop ettikten 2-3 saat sonra bastigimda tek sefer de calisiyordu. Ama sabah olunca calismiyordu. Vurdurup calistirdiktan sonra sanayiye goturdum ve usta cozemedi durumu. Calisiyor iste falan dedi. Bende arabayi sanayiye birakip sabah bas calismazsa sorunu bulur yaparsin dedim. Araba sabah calismamis. Ariza olarak birseyi degistirdigini soyledi ama adini unuttum. Ondan sonra hic sorun yaratmadi. Lpg ile alakali biseydi ama.

Birde benzini ceyrek deponun altinda birakmayin. Pompa bozuluyor. Ben 150 liraya yaptirdim. Depoyu dolduruyum desem 200 liraya falan dolardi.

Sorun çözüldü arkadaşlar pompa arızası varmış şamandıra sağlam çıktı pompa değişti 60 tl leye yan sanayi pompa aldım işcilik 30 tl toplamda 90 tl ye halloldu ilk çalıştırmayı sürekli benzinde yapıp sonra lpg ye alıyorum şu an sorunsuz çalışıyor herkese yorumları için teşekkürler...

Geri