Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:naberAbime 99-2000 Laguna Almayı düşünüyoruz sizce Artıları eksileri nelerdir. Laguna mı alalım yoksa onun fiyat aralığında başka bir renault modeli mi düşünelim. Teşekkür ederim herkese.
Sonuçta son sahibi olmak istemeyiz. Tabiki de satma niyetimiz olacak ama 1 sene binilir. Parça sorunu nedir neden megane lardan daha ucuz gidiyor onu merak ettik.
Temizini bulmak mesele ondan olabilir. Ben de arabamı almadan önce laguna I düşünüyordum, kaç araca baktıysam komple boyalı, bi sürü değişeni olan, bi çok çalışmayan arızalı kısımları olanlar denk geldi hep. Clio symbol aldım onun bile parçaları pahalı, kaldı ki lagunanın parçaları daha uygun olması beklenemez. Amaç performans ve konforsa, lagunalar on numara arabadır Renaultların içinde.
İlginiz için teşekkür ederim. Aslında pahalılıktan söz ederken bulunabilirliğine de bakıyorum. Benim arabamın bazı parçaları her yer de olabilirken bazı parçalarını renault maiste bulmak bile bir mesele.