A rh + kan ihtiyaci, göztepe ssk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
konuyu nereye açacağımı bilemedim en çok ziyaret edilen bölüm diye buraya yazıyorum. en yakın dostlarımdan, kardeşimden öte insanın 2 yaşındaki oğlu için A rh + kan ihtiyacımız var. bugün için bulundu ancak testlerin sonuca göre bis süre ihtiyacımız olabilecek.

Göztepe ssk kan bankasında gerektiğinde yardımcı olabilecekler varsa lütfen benimle irtibaya geçsin. Teşekkürler...

Allah acil şifalar versin. istanbul içindeki arkadaşlar yardımcı olacaktır eminim.

Allah Acil Şifalar Versin, Umarım Aranan Kan Bulunur ...

Tek dileğimiz kötü bir tanı konmadan atlatılması. Eskiden farklı kan grubundan verip gereken kan alınıyordu ama sanırım ya kurallar değişti ya da az bulunuyor. El kol mahkum, bir süre gerekebilecek, bugün için bulundu ama yine gerekecek.

Gökalp Ersöz 0532 508 53 48 her zaman arayabilirsiniz gece gündüz ben bilirim kan bulmanın ne olduğu çok iyi yakın zamanda çok aradım 1 ünite kan için çok uğraştım istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Gökalp Ersöz 0532 508 53 48 her zaman arayabilirsiniz gece gündüz ben bilirim kan bulmanın ne olduğu çok iyi yakın zamanda çok aradım 1 ünite kan için çok uğraştım istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

çok teşekkür ederim. dilerim gerek kalmaz, kanın değerini muhtaç kalınca anlamaz umarım insanlar. trombosit de verdim kan da gerektiğinde ama şimdi canım arkadaşımın yavrusu için veremiyorum tutmadığı için:(

Allah acil şifalar versin . Pozitif kanlar ve A+ fazlasıyla bulanabilen bir kan , inşallah en kısa zamanda iyileşir .

Allah acil şifalar versin . Pozitif kanlar ve A+ fazlasıyla bulanabilen bir kan , inşallah en kısa zamanda iyileşir .

pozitif daha çok oluyor sanırım evet. ama şans işte ailelerden tutmadı. sorun bir seferlik değil de bir süre gerekmesi o yüzden gerektikçe yardıma ihtiyaç olacak.

çok teşekkür ederim. dilerim gerek kalmaz, kanın değerini muhtaç kalınca anlamaz umarım insanlar. trombosit de verdim kan da gerektiğinde ama şimdi canım arkadaşımın yavrusu için veremiyorum tutmadığı için:(

Ne demek insanlık görevimiz... Allah acil şifalar versin inşallah gerek kalmaz Allah yardımcınız olsun.

acil şifalar geçmiş olsun...

Geri