Açık hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serkan bende jsv 2000 filtre var.Sesini uğur abi ve yiğit biliyo bide anakonda borusu var onun:D direk kelepçe ile bağlayıp sesi alırsın istersen konuşuruz.Filtre max 150 km falan kullanıldı tam ses veremye başladığı kıvamda yağmurlar dolayısıyla söktüm ama boru kısaltıldı yağmur çamur 4 mevsim kullanabilirisin

Dostum kaça bırakmayı düşünüyorsun bu ekipmanı ?

Dostum kaça bırakmayı düşünüyorsun bu ekipmanı ?

Borusu yok sadece filtresi var.2 adet adaptörü var.Jsv-2000 olması gerek modeli isterseniz bakın araştırın.75 tl sıfırı 10 ar tl'de adaptörleri 95 e mal oldu ben 50 ye veririm isterseniz bi kaç parça boruda kağıt boruda hediyem olsun

O sadece megane icin mi ? basiklar basigi karde$im :)

Yoo 1.4 ile 1.8 arası hacimdeki araçlar için tahminen 80hp ile 140 hp arası için filtre.Bagajdaydı baksaydın ya:D

Satilmaz ise bakariz bi yakindan :)

Borusu yok sadece filtresi var.2 adet adaptörü var.Jsv-2000 olması gerek modeli isterseniz bakın araştırın.75 tl sıfırı 10 ar tl'de adaptörleri 95 e mal oldu ben 50 ye veririm isterseniz bi kaç parça boruda kağıt boruda hediyem olsun

Uzun zamandır giremiyorum. Geç gelen cevap için k.bakmayın. Ses performansından memnun musunuz ? Yakıt performansını nasıl etkilemekte ? Montaj nasıl olmalı ?

Geri