arkadaşlar hks mantar açık hava filtresi takılırmı artıısı eksisi nedir aracım 1.6 2004 megane hb lpgli ? reno
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar hks mantar açık hava filtresi takılırmı artıısı eksisi nedir aracım 1.6 2004 megane hb lpgli ? reno
Merhaba ;
Bahsettiğiniz Filtre Aşağidaki Paylaştiğim İse ;
![]()
Ben Taktim Bu Filtreyi ;
Artilari ;
-Ses Gercekten Mükemmel , Çok İyi Ses Veriyor..
-Yedek Filtre Alip Değiştirebiliyosun , Diğer Hava Filtreleri Gibi Çöp Olmuyor..
Eksileri ;
- Ağiz kismi geniş direk oturmuyor özel bir demir yaptirman gerekiyor.. Buda 40 50 lira istiyor demirciler..
- Bizim kaputun alti biraz sikintili motorun agzinin oraya siğmiyor o yuzden orjinal hava filtresini komple söküp oraya uzatman gerekiyor..
- Birde ses iyi oldugu için 4000 - 5000 den aşaği vites attirmayacağin için yakitida etkileyecek..
Bana Sorucak Olursan Takma Bu Filtreyi Derim.. Normal Küçük Bir Filtre Al Bizim Kaput Altina Uygun Onu Kullan..![]()
Saygilar..
tayfun abi normal küçük derken bi fotograf link atarmısın ?
Merhaba ;
Bahsettiğiniz Filtre Aşağidaki Paylaştiğim İse ;
![]()
Ben Taktim Bu Filtreyi ;
Artilari ;
-Ses Gercekten Mükemmel , Çok İyi Ses Veriyor..
-Yedek Filtre Alip Değiştirebiliyosun , Diğer Hava Filtreleri Gibi Çöp Olmuyor..
Eksileri ;
- Ağiz kismi geniş direk oturmuyor özel bir demir yaptirman gerekiyor.. Buda 40 50 lira istiyor demirciler..
- Bizim kaputun alti biraz sikintili motorun agzinin oraya siğmiyor o yuzden orjinal hava filtresini komple söküp oraya uzatman gerekiyor..
- Birde ses iyi oldugu için 4000 - 5000 den aşaği vites attirmayacağin için yakitida etkileyecek..
Bana Sorucak Olursan Takma Bu Filtreyi Derim.. Normal Küçük Bir Filtre Al Bizim Kaput Altina Uygun Onu Kullan..![]()
Saygilar..
ses ve performans veriyormu ?K&N in kutu içi performans filtreleri var 100bin km ye kadar kullanılabildiği söyleniyor.
ses ve performans veriyormu ?
yaramazSes olacağını sanmam ama performans olur.