Acil bilgiye ihtiyacim var arkadaşlar !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RuLazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RuLazz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Oyak Kampanyası kapsamında sipariş verdiğim aracım İstanbul Maltepe Mais bayisine inmiş durumda .
Fakat ben Doğu karadenizdeyim ve hava durumu önümüzde ki hafta berbat o yolu karda kışta yeni araç ile gitmek istemiyorum .

Aracımı ücreti karşılığında buraya nakil ettirmek istiyorum ?Bu mümkün mü? tahmini fiyatı nedir ?
Benzer durumda olan oldu mu hiç ? Ya da nakil yaptırmada sıkıntı olur mu ? Araç sigortalı olarak mı nakil ediliyor?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Hava düzelene kadar teslim almayıp istiyorlarsa otopark ücreti ödemen daha mantıklı, MAİS in kendi şubesinde otopark ücreti de almazlar...

Hava düzelene kadar teslim almayıp istiyorlarsa otopark ücreti ödemen daha mantıklı, MAİS in kendi şubesinde otopark ücreti de almazlar...

Ustam Nakil yerine biraz daha bekleyip gidip almak daha mantıklı mı diyorsunuz?

valla nakil ücreti çok tuzlu olur , o kadar bekledin biraz daha bekle bence :)

Ustam Nakil yerine biraz daha bekleyip gidip almak daha mantıklı mı diyorsunuz?
Gereksiz nakliye masrafına ve olası risklere karşı aracı geç teslim alman daha mantıklı değil mi ?

Sonuçta oraya gidicem ve harcama yapıcam diye düşndüm

Elastic Heart

dostum bekle hava iyi olunca alırsın.
nakil kampanyada bile 500 tl ye geliyor.
hariçten yaptırırsan daha pahalı olur.

Aynen usta sanırım beklicem bende

Elastic Heart

Cumadan araci teslim alip, haftasonunu bu ise ayirsaniz yavas yavas sahil yolundan gelinir bence. Havanin cok kotu oldugu yerde bi ogretmenevinde yatarsiniz.

Aracı havalar düzelince alman iyi olur :)aracınız hayırlı olsun Allah kazadan korusun

Geri