Acil fren uyari sistemi

orhanyavuz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
megane 4 1.6 benzinli manuel joy paket aldım.Kitapçıklarında AFU sistemi olduğu halde
ben hala arabamda rastlamadım qw.

Sizin aracınızda o özellik bulunmuyor. Kitapcık genel bir anlatım sunuyor ve bütün özellikleri kapsıyor.

Bu sistem İcon'da bile opsiyonel , standart değil...

AFU, ABS olan bütün Renault modellerinde standart...

merhabalar.

Şöyle bir soru sorsam.

bizim araçta, adaptif cruise dışında, normal kullanımda araç engel gördüğü zaman sürücünün tepki vermediği, frene basmadığı durumda araç kendisi frenliyor mu?

benim bildiğim bu özellik yok. sadece bastığınız frenin kuvvetini arttırıyor.

lakin ingilterede'ki bir siteden aldığım kullanım klavuzunda şöför tepki vermezse fren aktive olur diyor.

Aranızda aracının bu şekilde engel gördüğünde otomatik fren yaptığını düşünen gören bilen var mıdır?
keza bu özellik varsa bile bizim ülkedeki araçlarda olmadığını düşünüyorum.

Sürüş paketi opsiyonu alınmış olan icon araçlarda Aktif acil durum freni mevcuttur.Araca güvenip denemedim ama kullanım klavuzunda sayfa 2.34 de nasıl çalıştığını açıklamışlar.

c2b5145e10.webp

Renault internet sitesinden aldığım özellikler görüntüsü.

NpE0ZO.webp

Merhabalar aktif acil destek sistemi megane sedan icon da opsiyonel olarak sürüş paketinde bulunuyor. Kitapçık genel bir anlatım yapmış. Joy pakette olan ozellikler renault sitesinde yeni megane sedan kataloğunu indirip oradan bakabilirsiniz. Hayırlı olsun. Kazasız kullanmaniz dileğiyle...

Geri