• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Acil Parça Renault 11 Ön Sis farı butonu

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
fotoraf0027f.jpg

Üsttte görünen ön sis farı düğmesini arıyorum .
Sıfır olmasına gerek yok .

Renault 19 ön sis farı düğmeside olabilir .

Renault 11 de olur .
Rainbowlarda tesisatı çekili düğme olmadığı için elektrik alamıyorum .

Çıkmacı tanıdıkları olanlar yardımcı olursa sevinirim :)

Kadir resimdeki Flash S butonu , bu şekilde ararsan daha rahat bulursun.Flashlarda bu buton yok.

Kadir resimdeki Flash S butonu , bu şekilde ararsan daha rahat bulursun.Flashlarda bu buton yok.

Aynen sadece Flash S de kullanıldı . Birde R-21 de olabilir .

21 de yok bu buton , 21 ve 19 un sadece cam açma butonları birbirine uyar

21 dedinde hala aklım 21 de , üzerine tanımam :)

​Kardeşim ben 2 yıl aradım sonra rastgele biyere girdim 18 liraya aldım.Kendimi gördüm sende bi anda ne aramıştım.:)Nedret abi için sordum aynı yere kalmamış bidaha gidersem 2 tane alır gönderirim.Çerçevesi var zaten senin araçta.:eyv

​Bu arada sakın r19-21 olanlardan alma uymuyor.

21 de yok bu buton , 21 ve 19 un sadece cam açma butonları birbirine uyar

21 dedinde hala aklım 21 de , üzerine tanımam :)

Concorde larda var Abi . Çünkü elimde resmide var :D

​Kardeşim ben 2 yıl aradım sonra rastgele biyere girdim 18 liraya aldım.Kendimi gördüm sende bi anda ne aramıştım.:)Nedret abi için sordum aynı yere kalmamış bidaha gidersem 2 tane alır gönderirim.Çerçevesi var zaten senin araçta.:eyv

Abi bildiğim kadarı ile sizin arabalarda da sis farı tesisatı varmış , doğrumudur .
Sende eğer hattı çekiliyse .

Şuan da düğmeye bastığın zaman ön sis farı ikaz lambası yanıyor mu ?
​Bu arada sakın r19-21 olanlardan alma uymuyor.

Arka sis olmuyor da ön sis oluyor Abi soketleri bir bir uyuyor . Arka siste 2 tane daha soket var fazladan onlarn.

Concorde ve Manager de sis farlarının düğmesi görüntü olarak bundan tamamen farklı.Ha arkası ve çerçevesi uyar mı onu bilmiyorum.

Resim linkte var ,

http://www.baslaroto.com/urun/renault-21-sis-lambasi-anahtari--5038.html

Bana lazım olan kısım zaten kapak değil arkası Abi . Ve Arka tarafı bire bir uyumlu . Soketi taksam en ufak sıkıntı yapmadan çalıştırır :)
Böyle bir parçayı alıp , R-9/11 in ön cam düğmesinin kapağını sökecem buna takacam .
Bu sayede Benim işim görülmüş olacak .

Şimdilik gösterge deki ön sis farı açık uyarı ikazının nasıl yakılacağını buldum , orjinal anahtarı temin edene kadar normal bir 0-1 anahtara hafta sonu bağlıyorum :D
Ayrıca park lambalarını yakmadan yanmayacak . :)

Geri