acil yardım bu parçayı almalımıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cliONUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende aracıma alıcam ,istanbul metro da 11 tl ye görmüştüm diye hatırlıyorum.yurtdışından ledli aldım gelmezse bundan alıcam
sisler için iyi ama farlar için çok vasat,önceki arabamda vardı,yerler ıslakken göstermiodu yolu

ben sis ve viraj lambaları için düşünüyorum

Onur, ben osram bluwhite 5000 kelvinlik h7 ampül kullandım çok dayanıklı ve beyaz yanıyor kapalı durumda ise karşıdan baktığında mavi renk oluyor far.Şuan aracımı değiştirdiğim için H4 kullanıyorum profil albümünde resimleri var bi bak istersen :D

bence daha kaliteli bir ürüne yönlenin benim xenonlar takılmadan önce beyaz modacar marka ampul almuştım siteden sağ sis far caı aşırı sıcaktan çatladı

aydınlatması zayıf kalıyor...

bEYAZ ampul bende cok arastrırdım markası ne olursa olsun beyaz sadece gosteris icin iyi Yoksa aydınlatma konusunda kötü ya xenon far yada sarı ampul tavsiye ederim beyaz uzun yolda gece özellikle yagıslı havalarda ve sislı havalarda eziyet eder size.. :eyv

Bu ampüllerden kaçın uzak durun... Ben de çok araştırdım. En son 3 marka ve modele indirgedim. Bosch, Osram, Philips. En sonunda internet alemindeki yorumları okuyarak (Güvenilir ve referanslı sitelerden) Osram NightBreaker Plus aldım. Beyazlık normal halojene göre bir tutam daha fazla ama performansı mükemmel. Tavsiye ederim..

Geri