Acil yardım

olmakolmamak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar bende 98 model megane 1 rxt 2.0 sıralı sistem lpgli bir araç var.Araçla otobanda gelirken enjeksiyon arıza göstergesi yanıp sönüyor ve araç sürekli teklemeye başlıyor.Kontağı açıp kapatınca ise düzeliyor ve biraz gittikten sonra aynı olay oluyor bazen de düzeliyor yani tekrar etmiyor.Sizce bunun nedeni nedir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Ecu bağlantıları bozulmuş olabilir.

Ben size olasılıkları yazayım ,

Önce aracı benzinde kullanmayı deneyin . Aynı sorunu gözlemleyin.
Daha sonra volan sensörüne baktırın ( Bu bozuksa yada temessızlık yapsa bile çalışması güçleşiyor arabanın )
Ecu bağlantılalrı pas sökücü ile temizlendikten sonra çiçek olur.

Daha sonra volan sensörüne baktırın ( Bu bozuksa yada temessızlık yapsa bile çalışması güçleşiyor arabanın )
Anladım çok teşekkürler bu dediklerinizi bir baktırıyim inşallah düzelir çünkü çok sinir bozucu bir durum:)

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakma,ben benzine alınca bu sorun düzeliyor yani tekleme olayı bitiyor sanırım sıkıntı başka bişey olabilir ama ne,var mı bir fikrin?

O zaman aracınızı bi LPG ustasına götürün ve LPG enjektörlerine bir baktırın onlardan kaynaklı bir arızaya benziyor.

Siz yine de orjinal sisteminde ne varsa bağlantılarını temizletin.

O zaman aracınızı bi LPG ustasına götürün ve LPG enjektörlerine bir baktırın onlardan kaynaklı bir arızaya benziyor.

Siz yine de orjinal sisteminde ne varsa bağlantılarını temizletin.
Tamamdır sagolasın hocam

Geri