Acil yardım

escobar68

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Ocak 2017
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Selamün Aleyküm clio Ailesi işiniz rast gelsin samimi oldugum arkadasımın birinde clio 4 1.2 joy 92.000 km de arac var, arac hatasız 2 kere arka tamponu değişti ve 5664 şase no yu gonderdiğimiz zaman parça parça 5.000 tl hasar kaydı geliyor fiyat olarak da bana 33.500 tl ye veriyim sana dedı bu araç alınırmı aldıgım zaman satarken sıkıntı cekermiyim yardımlarınızı beklıyorum.​
 
Kaç model ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
2013 kardeşim
 
Sadece tamponda sorun varsa sıkıntı olacak bir durum yok ama 5.000 tl iki kere tampon için biraz yuksek geldi. Aracın fiyatını bilemiyorum ama dediğim gibi sadece tampon ise sorunlu kısım fiyatta uygunsa ekspertize sokun yine de arabayı.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com
 
Keşke başlığı düzgün açsaydınız. Fiyatı gayet uygun ( Kazasını araştırın dost kazığı yemeyin ). Çok hız yapmayacaksanız, araçla giderken rüzgar sesini sorun etmeyecekseniz sıkıntı yok. Birde araç doluyken sollamalarda ve yokuşlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Birden hızlanan bir araç değil.
 
Fiyat internette araştır. Arabaya bin sür, ekspertizi saglam bir o yere yaptir işine gelirse al. Levent kardeşimizin dediği gibi çok seri hızlanması yok. İyi sürüşler.
 
hocam aracı sürdüm arac 3 gun kaldı bende bu arkadasım polis memuru tamponlarıda beraber taktırdık hatta aracı yakından cok ıyı tanıyorum yanı öyle söyleyim galerici arkdaslarım var onlara sordum hasar kaydı cok zor durumda kalır satmak ıstersen bıraz zor satarsın dedıler kafam karıstı bıraz fiyatı bana cazip geldi ama bide sizlerle paylaşmak istedim
 
Aracın hasar kaydı çok yüksek. Hiç kimseye inandıramazsınız sadece tampon değişikliği olduğuna. Siz bildiğiniz için sorun olarak düşünmüyor olabilirsiniz ama bir de aracı hiç bilmeyen birisinin yerine kendinizi koyun. Mesela ben hiçbir koşulda bu dediğinize inanmazdım ve o aracı almazdım.

Hasar kayıtları sizin aracınızdaki hasarın değil, karşı tarafın hasar bedelidir. Nasıl bir tampon çarpışması sonrası karşı taraf 5'er bin TL'lik hasar tamiri yapmış anlayamadım. Resmen araçlarını baştan aşağı yenilemişler sanırım. Hazır sanayiye giriyor her şeyi giydirelim düşüncesiyle yapılmış sanki.

Kişisel olarak bu araca 5-6 sene binerim ardından da bindiğime sayıp ucuza satarım diyorsanız alın. Ama 1-2 yıl sonra satma düşüncesiyle alıyorsanız almayın aracı satmakta çok zorlanırsınız. Hatta uzun süreler satamazsınız.
 
Fiyatı gayet uygun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Araç alttan hasar almış olabilir
 
Geri
Üst